Ελλάδα

Μάνος Δασκαλάκης: Αυτή είναι η σύντροφός του – Πώς έχει αντιδράσει στις εξελίξεις

Η νυν σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη έρχεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες, όσο συνεχίζεται το θρίλερ της υπόθεσης με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα και τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είχε ταραχώδη σχέση με τον σύντροφό της.

Την ώρα που οι λεπτομέρειες για την ταραχώδη σχέση και τα προβλήματα στον έγγαμο βίο του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αρχίζει να γίνεται γνωστή και η… ταυτότητα της νυν συντρόφου του 31χρονου.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της τηλεόρασης του ALPHA, πρόκειται για γυναίκα 30 ετών, η οποία είναι ελεύθερη επαγγελματίας, όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις, έχει κρατήσει μια απόσταση από τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σημειώνεται ότι και ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης έχει παραδεχθεί ότι βρίσκεται σε σχέση αυτήν την περίοδο ενώ είναι σε διάσταση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες» λέει φίλη της μαμάς του

«Εγώ με τη μαμά του Μάνου μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο τον γνώρισα μωράκι και τώρα τον ξαναείδα το 2019, πριν πεθάνει η Μαλένα και έμαθα ότι είναι ο γιος της Ελένης» αποκάλυψε φίλη της μητέρας του Μάνου Δασκαλάκη, μιλώντας για την υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των παιδιών στην Πάτρα. «Μιλάγαμε στο Facebook. Όχι με τη Ρούλα. Μετά της έκανα αίτημα φιλίας και της εξήγησα πώς ξέρω το παιδί» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Μου στέλνε κάτι φωτογραφίες, γιατί είναι κ@@παιδο, είναι πολύ αληταράς, αυτά που λένε για γκόμενες κι αυτά είναι αλήθεια. Πήγε να μου την πέσει σε μένα που εγώ μεγάλωσα με τη μαμά του. Να έρχεται στο σπίτι και μου έστελνε και κάτι φωτογραφίες αισχρές, τις έσβηνα κατευθείαν. Του ‘στειλα ένα μήνυμα και του λέω “Άμα σε δω και πουθενά στο δρόμο θα σε φτύσω, ρε Μάνο, δεν το περίμενα από σένα”».

Click4more: Μπάρμπεκιου και γλέντι μόλις 18 ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας

Όπως είπε η οικογενειακή φίλη οι χυδαίες φωτογραφίες την έκαναν να νιώθει άσχημα. «Ξέρει τα αδέρφια μου, ξέρει όλη την οικογένεια μου, ρε συ… και να μου κάνει αυτά τα πράγματα; Ντροπή δηλαδή, με έκανε να ντραπώ κι εγώ…».

«Όταν πήγαινε ταξίδι στην Αθήνα που ήτανε οδηγός μου τα ‘στελνε. “Χίλια συγγνώμη” κι αυτά, να μου ζητάει… Μου λέει “θα πάμε στο νεκροταφείο“; “Θα πάμε” του λέω, “αλλά εμένα τέτοιες φωτογραφίες δεν θα μου ξαναστείλεις, σε παρακαλώ πολύ”. Και πήγαμε την άλλη μέρα, γιατί είχα πάρει δύο κεράκια των παιδιών και λέω “θα πάμε πάνω να μου δείξεις που είναι το μνήμα των παιδιών;. Και μου λέει “εντάξει”» σημείωσε επίσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηράκλειο: Το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ελευθερία Γιακουμάκη – Την σκότωσε, μετακίνησε το πτώμα και το αυτοκίνητο
Το αυτοκίνητο της 43χρονης εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή, σαν μικρή χαράδρα, στο ύψος βενζινάδικου, λίγο πριν την είσοδο του οικισμού Αγίας Βαρβάρας.
Δολοφονία στο Ηράκλειο
6
Καιρός αύριο: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πέφτει και η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 14 με 15 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 16 με 17 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 20 και τοπικά στο νότιο Αιγαίο του 21 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Παραδόθηκε ο οδηγός του πράσινου αυτοκινήτου για το τροχαίο δυστύχημα στην Ηλιούπολη με θύμα έναν 64χρονο οδηγό μηχανής
Η Τροχαία είχε κάνει έκκληση για να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο - Βίντεο, δείχνει τον οδηγό να κατεβαίνει για να δει τι συνέβη και να φεύγει
Βίντεο από το σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλιούπολη με θύμα οδηγό μοτοσικλέτας