Ελλάδα

Μάνος Δασκαλάκης: «Ήταν υπόδειγμα μητέρας» – Δε μπορώ να το πιστέψω αλλά τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα, στις 12.00 το μεσημέρι έφτασε στο γραφείο της ανακρίτριας, με τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος απ΄έξω να τον αποδοκιμάζει.

Πρόκειται για την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, του 9χρονου παιδιού του ζευγαριού, για το θάνατο του οποίου έχει προφυλακιστεί η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών που έφυγαν τόσο πρόωρα από τη ζωή, πήγε στην ανακρίτρια για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής και στην ουσία, να σταθεί «απέναντι» στην εν διαστάσει σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης με την πράξη του αυτή, αναγνωρίζει την γυναίκα με την οποία έφερε στον κόσμο τρία παιδιά ως κατηγορουμένη, ότι δολοφόνησε από πρόθεση την μεγαλύτερη τους κόρη, την Τζωρτζίνα.

Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους βγαίνοντας, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε μεταξύ άλλων:

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα».

«Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα ότι έχει κάνει κάτι, ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά» συμπλήρωσε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος κατέληξε λέγοντας ότι «τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα»!

Το ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι πεπεισμένος ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας είναι εγκληματική ενέργεια, είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του, μιλώντας στους δημοσιογράφους:

Ο Μάνος Δασκαλάκης σχολιάζοντας τα όσα έχουν έρθει στο φως για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ακόμη ήταν μωρό, είπε: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχαν έρθει η κοινωνική υπηρεσία από κλήση που είχε γίνει αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο… Την άλλη φορά ήταν για κάποιο δερματικό που είχε, κάποιες μελανιές. Οτιδήποτε, είναι αποδεδειγμένο στο νοσοκομείο».

Δεν έχει κάνει αίτηση διαζυγίου αλλά δεν απαντάει στις κλήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει αίτηση διαζυγίου, τονίζοντας: Δε μας ενδιαφέρει η αίτηση διαζυγίου αυτή τη στιγμή. Μας ενδιαφέρει η αλήθεια για τα παιδιά».

Ωστόσο, όπως είπε στους δημοσιογράφους, δεν απαντάει στις κλήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Επικοινώνησα την πρώτη μέρα. Τις υπόλοιπες δεν απάντησα» είπε χαρακτηριστικά…

Νωρίτερα, κατά την είσοδό του στο γραφείο της ανακρίτριας, ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε τις αποδοκιμασίες του κόσμου, που είχε συγκεντρωθεί στα δικαστήρια:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πολιτισμός και ΑΙ στον προκριματικό της Παγκόσμιας Ολυμπιάδας Ρομποτικής 2026 με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM
Ένδεκα ομάδες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό στο Πουέρτο Ρίκο - 174 μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα παρουσίασαν καινοτόμες ρομποτικές λύσεις με θέμα "Robots Meet Culture"
Πολιτισμός και ΑΙ στον προκριματικό της Παγκόσμιας Ολυμπιάδας Ρομποτικής 2026 με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM
Άργος Ορεστικό: Θεία αποκάλεσε «χοντρή» την ανιψιά της και συνελήφθη με εντολή εισαγγελέα
Οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε κρίθηκε ότι εμπίπτουν στις διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου, καθώς αφορούσαν προσβολή και διακριτική μεταχείριση με βάση τα σωματικά χαρακτηριστικά (body shaming)
Περιπολικό 9
Τροχαίο στη Χαλκιδική: Διασωληνωμένη η 7χρονη που έχασε τους γονείς και την αδερφή της – Ψάχνουν συγγενείς στη Μολδαβία
Το κοριτσάκι είναι πολυτραυματίας και υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις πριν μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου νοσοκομείου - Ελεύθερος ο οδηγός του βυτιοφόρου
Τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
8