Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάνος Δασκαλάκης: Όταν ανακινήθηκε ο θάνατος της Τζωρτζίνας η Ρούλα είχε μια ανησυχία

Μάνος Δασκαλάκης: Όταν ανακινήθηκε ο θάνατος της Τζωρτζίνας η Ρούλα είχε μια ανησυχία

«Καρφιά» για την εν διαστάσει σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου, είχε όπως αποκαλύπτεται, η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος χαρακτήρισε ύποπτο το γεγονός ότι η Ρούλα θέλησε να θαφτεί μαζί με το κοριτσάκι το τάμπλετ του ενώ αποκάλυψε ότι η εν διαστάσει σύζυγός του, «είχε μια ανησυχία» όταν ανακινήθηκε το θέμα θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κατάθεσή του που δημοσιεύει το dikastiko.gr, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε:

«Όταν άρχισε να ανακινείται το θέμα του θανάτου της Τζωρτζίνας, διαπίστωσα ότι είχε μια ανησυχία (η Ρούλα Πισπιρίγκου) και βρισκόταν συνεχώς στα τηλεοπτικά μέσα εκθέτοντας τις δικές της απόψεις και έχοντας συνεχώς στο νου της εάν θα πουν κάτι σχετικά με το θάνατο της Τζωρτζίνας η εάν έχουν ανακαλύψει κάτι.

Clisk4More: Αποκάλυψη για το μόνιτορ της Τζωρτζίνας και κατάθεση «φωτιά» από γιατρούς της Πάτρας για «αναισθητικά φάρμακα»

Ο τρόπος αυτός δε μου άρεσε και μάλιστα της έλεγα για ποιο λόγο έχει απορροφηθεί τόσο πολύ και είναι συνεχώς εκτεθειμένη σε τηλεοπτικές εκπομπές μιλώντας για τα αίτια του θανάτου του παιδιού μας. Εκείνη τη περίοδο εγώ τη στήριξα αρχικά δίνοντας μια κοινή τηλεοπτική συνέντευξη… Η κατηγορούμενη όμως δε σταμάτησε σε αυτή τη τηλεοπτική συνέντευξη αλλά συνέχισε να συνομιλεί με κάθε τρόπο σε κάθε τηλεοπτικό μέσο και σε κάθε δημοσιογράφο».

Για το τάμπλετ

«Ενώ εξελισσόταν η ταφή, η κατηγορούμενη, επειδή και στους προηγούμενους θανάτους την ώρα της ταφής έβαζε μαζί με το παιδί και κάποιο αγαπημένο του αντικείμενο, εκείνη την ημέρα έβαλε στο φέρετρο το τάμπλετ του παιδιού» είπε ο Μάνος Δασκαλάκης. Σε ερώτηση αν η ενέργεια αυτή του έκανε εντύπωση, είπε:

«Εκείνη τη στιγμή όχι γιατί θεώρησα όπως σας είπα ότι ήταν κάτι που είχε κάνει και στις 2 προηγούμενες ταφές. Τώρα όμως το βλέπω ύποπτο και πιστεύω ότι πρέπει να ελεγχθεί το τάμπλετ». 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις