Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάνος Δασκαλάκης: Στην Αθήνα ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου για να πάρει την δικογραφία

Μάνος Δασκαλάκης: Στην Αθήνα ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου για να πάρει την δικογραφία

Στην Αθήνα μεταβαίνει αυτή την ώρα ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία έχει συλληφθεί για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους, Τζωρτζίνας. Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα αναμένεται να παραλάβει την δικογραφία της υπόθεσης. 

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, όπως μετέδωσε το MEGA, είναι καθ’ οδόν για την Αθήνα. Μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι και ο δικηγόρος του, Δημήτρης Καράμπελας, και αναμένεται να μεταβούν στην εισαγγελία προκειμένου να παραλάβουν την δικογραφία της υπόθεσης. 

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης πιθανόν να περάσει και από την ΓΑΔΑ, γύρω στις 16:00 με 18:00 που είναι οι ώρες επισκεπτηρίου. 

Μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, όλα βλέμματα έχουν στραφεί στον πατέρα των τριών αδικοχαμένων παιδιών καθώς πολλά είναι αυτά που μένουν να απαντηθούν γύρω από την πολύκροτη υπόθεση. Ο Μάνος Δασκαλάκης από τη σύλληψη της συζύγου μέχρι και σήμερα δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τις τελευταίες εξελίξεις, ούτε κάποια επίσημη δήλωση. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών κοριτσιών, κρατείται στη ΓΑΔΑ από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (30.03.2022) όταν και συνελήφθη για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, καθώς στον οργανισμό της βρέθηκε μεγάλη δόση κεταμίνης. Χθες, αφού πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, την επισκέφτηκαν στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μέχρι και χθες, ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να διαχωρίζει την θέση του από την 33χρονη σύζυγό του Ρούλα Πισπισρίγκου, ενώ – όπως δήλωσε ο δικηγόρος του – δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν οι δημοσιογράφοι καθώς ήταν σοκαρισμένος. «Ο πελάτης μου δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος», διευκρίνισε ο Δημήτρης Καράμπελας, σε δήλωση του την Πέμπτη (31.03.2022) στον ΣΚΑΪ.

«Αν δεν εμπλέκεται δεν θα του κλείσουμε την πόρτα»

Πληροφορίες ανέφεραν επίσης ότι, μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την αποκάλυψη ότι στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας βρέθηκε κεταμίνη, ο Μάνος Δασκαλάκης έχασε την δουλειά του. Στα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες αναφέρθηκε ο εργοδότης του, μιλώντας στο thebest.gr. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης εργάζεται σε εταιρεία ταχυμεταφορών, με τον υπεύθυνο της εταιρίας – όπως αναφέρει το thebest.gr – να κάνει λόγο για έναν υποδειγματικό υπάλληλο. «Ο Μάνος είναι ένας νέος άνθρωπος, ένας υποδειγματικός υπάλληλος. Όταν έμαθα για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, επικοινώνησα μαζί του, ήταν σοκαρισμένος. Ζήτησε να πάρει άδεια και συμφωνήσαμε σε αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο εργοδότης του Μάνου Δασκαλάκη:

«Ο Μάνος είναι σε άδεια μέχρι να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να έρθει κανονικά στη δουλειά του με όλα αυτά που συμβαίνουν. Η σχέση μας ήταν αυστηρά επαγγελματική και δεν γνώριζα τι συμβαίνει στο σπίτι του. Συμπαρασταθήκαμε στο πένθος του, όπως όλοι οι γνωστοί και η κοινωνία. Την Ρούλα Πισπιρίγκου την συνάντησα μόνο στις κηδείες των παιδιών. Είχα αγωνία πώς τα έβγαζαν πέρα από όλες τις απόψεις» σημειώνει ο εργοδότης του πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

 Και προσθέτει: «Ο Μάνος είναι ένας νέος άνθρωπος, ένας υποδειγματικός υπάλληλος. Όταν έμαθα για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, επικοινώνησα μαζί του, ήταν σοκαρισμένος. Ζήτησε να πάρει άδεια και συμφωνήσαμε σε αυτό. Δεν έχω λόγω από τη στιγμή που είχαμε άψογη συνεργασία, δεν έχω λόγο να τον απολύσω. Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν και τίποτα αλλά είμαστε σε δύσκολη θέση και όλη η ιστορία είναι θλιβερή. Είναι δύσκολο αυτός ο άνθρωπος να συνεχίσει τις δραστηριότητες του, όμως αν δεν εμπλέκεται πουθενά, θα του έχουμε κλείσει την πόρτα αναίτια αν τον διώξουμε. Δεν έχω αφορμή για κάτι τέτοιο, αν και ξανά λέω ότι δεν ξέρω αν από εδώ και πέρα μπορεί να έχει μία φυσιολογική ζωή».

«Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του από την ημέρα της σύλληψης, θα το κάνω τις επόμενες μέρες» καταλήγει. 

Με πληροφορίες από MEGA και thebest.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις