Ελλάδα

Μαραθώνας: Θανατηφόρο τροχαίο με φορτηγό – Ένας νεκρός και μία τραυματίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (22.1.2024) στην περιοχή του Μαραθώνα, όταν ένα φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα στον Μαραθώνα και συγκεκριμένα στη συμβολή της Λεωφόρου Σουλίου με την οδό Εμμανουήλ Μπενάκη.

Όπως επισημαίνει η Πυροσβεστική το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το φορτηγό, με αποτέλεσμα να απεγκλωβιστεί χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 2 οχήματα με 5 πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν νεκρό τον οδηγό του αυτοκινήτου και τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ. Ο οδηγός ήταν μόλις 42 ετών. 

Ελαφρά τραυματίας είναι η συνοδηγός στο αυτοκίνητο.

troxaio marathonas troxaio marathonas

H ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι ανατριχιαστικές τελευταίες αναρτήσεις της Πηνελόπης που δολοφονήθηκε στην Ηγουμενίτσα: «Ο άνθρωπος που με γοήτευσε, με απογοήτευσε»
«Αν αγνοείς ένα πρόβλημα, δεν σταματάει να υπάρχει. Ε;», έγραφε η Πηνελόπη λίγες ώρες πριν πέσει νεκρή από τις μαχαιριές του 27χρονου
Το 25χρονο θύμα της δολοφονίας
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Το έγγραφο του ΙΣΑ για τους ελέγχους στο ιατρείο – Πότε βρέθηκαν τα δύο μηχανήματα πλασμαφαίρεσης
Από την άτυπη πληροφορία του 2025 και τους αιφνιδιαστικούς ελέγχους μέχρι το τιμολόγιο των 29.509,98 ευρώ - Τι αναφέρει ο ΙΣΑ στην απάντησή του προς τις Αρχές
Το εσωτερικό του ιατρείου στο Κολωνάκι όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης