Ελλάδα

Μαραθώνιος 2016: “Μάχιμοι” Άδωνις και Λοβέρδος! [pics]

Στις επάλξεις για τη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων του Μαραθωνίου και οι Άδωνις Γεωργιάδης και Ανδρέας Λοβέρδος. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανησυχεί για το πως θα είναι... μετά τον τερματισμό.

Στις 08:35 το πρωί της Κυριακής έγινε η εκκίνηση της διαδρομής των 10 χιλιομέτρων στον Μαραθώνιο της Αθήνας και μεταξύ των πολλών συμμετεχόντων βρίσκονται και δύο πολιτικά πρόσωπα.

Δείτε εδώ την εκκίνηση των 10 χλμ.

Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδο. Ο φακός του newsit.gr απαθανάτισε τους δύο εκπροσώπους του ελληνικού κοινοβουλίου που συμμετέχουν στο φετινό Μαραθώνιο.

Δείτε τις φωτογραφίες

Εδώ να σημειώσουμε πως ο αντιοπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε… προειδοποιήσει τους ακολούθους του στο Twitter για τη συμμετοχή του, αναρτώντας μια φωτογραφία με το μήνυμα “Πανέτοιμος για την εκκίνηση στα 10χλμ στον #AthensMarathon να δούμε πώς θα είμαι στον τερματισμό…”.

Δείτε την ανάρτηση

 

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αύριο Παρασκευή η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία - Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα
«Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος για τα Πειραματικά, τα Πρότυπα και τα Δημόσια Ωνάσεια σχολεία ήταν περισσότερες από κάθε φορά, καθώς άγγιξαν τις 25.000», τόνισε η Σοφία Ζαχαράκη
Σχολική αίθουσα