Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαραθώνιος Αθήνας 2016: Δείτε που τρέχετε!

Μαραθώνιος Αθήνας 2016: Δείτε που τρέχετε!

Έφτασε η μεγάλη ώρα για τον Μαραθώνιο Αθήνας 2016. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε, και σε λίγες ώρες το παγκόσμιο ενδιαφέρον θα στραφεί και πάλι στην Αθήνα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2016 έχει ξεκινήσει με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει καθημερινά. Ο Μαραθώνιος 2016 είναι μια διοργάνωση με πολλές και σπουδαίες παράλληλες εκδηλώσεις, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον παγκοσμίως, ωστόσο σε κάθε περίπτωση στο επίκεντρο βρίσκονται οι δρομείς όλων των επιπέδων και ηλικιών.

Οι συμμετέχοντες κυνηγούν τους μικρούς ή μεγάλους τους στόχους με βασικό έπαθλο την ευχαρίστηση του τερματισμού στο επιβλητικό Παναθηναϊκό Στάδιο. Οι δρομείς στον Αυθεντικό Μαραθώνιο τα 5χλμ. και τα 10χλμ. έχουν τη δυνατότητα να δουν τον αριθμό συμμετοχής τους καθώς και το block στο οποίο θα τρέξουν στις λίστες που αναρτήθηκαν στο επίσημο site της διοργάνωσης (πατήστε εδώ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο (Live Tracking) την εξέλιξη του αγώνα από το κινητό, το tablet και τον υπολογιστή, αρκεί να κατεβάσουν την σχετική εφαρμογή «Athens Marathon. The Authentic powered by MyLaps», η οποία είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να διατηρούν επαφή με τους φίλους τους και να βλέπουν την εξέλιξή τους σε όποιον αγώνα και αν συμμετέχουν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Μαραθώνιος Αθήνας 2016: Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε στην επίσημη σελίδα.

Συγκεκριμένα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ταυτόχρονα έως και 25 δρομείς λαμβάνοντας ειδοποιήσεις κάθε φορά που περνούν από τα σημεία όπου υπάρχει σταθμός ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και συγκεκριμένα στον μαραθώνιο στα 5 – 10 – 15 – 21,1 – 25 – 30 – 35 – 40 χλμ., στα 10 χλμ. στα 1,1 – 5 και 5,8 χλμ. όπου είναι η αναστροφή και στα 5 χλμ. στο 1 και 3 χλμ. αλλά και των 15 αθλητών που προπορεύονται σε κάθε αγώνα.

Όσοι τρέξουν στον ΑΜΑ εκτός από τα παραπάνω θα μπορούν να μοιραστούν τις επιδόσεις τους με τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάσουν selfies με τα λογότυπα του αγώνα και φυσικά να βρίσκουν κάθε στιγμή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα, την πρόγνωση του καιρού αλλά και μετά τον τερματισμό να δουν ξανά την προσπάθεια τους χάρη στη λειτουργία Live Tracking Replay.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή πατώντας εδώ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε