Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαραθώνιος: Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας από τον αγώνα των 10 χλμ

Μαραθώνιος: Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας από τον αγώνα των 10 χλμ

Μπορεί την Κυριακή (10.11.2019) ο αυθεντικός Μαραθώνιος να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, αλλά η δράση ξεκίνησε από σήμερα με την διεξαγωγή του αγώνα των 10 χιλιομέτρων.

O αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας δίνει την ευκαιρία για μια σειρά από διάφορους άλλους αγώνες. Το πρόγραμμα άνοιξε σήμερα στις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου (9.11.2019) με τη διαδρομή των 10.000μ. από τη λεωφόρο Αμαλίας προς το Παναθηναϊκό Στάδιο. Στον αγώνα συμμετέχουν περίπου 12.000 δρομείς.

Στην εκκίνηση παρών ήταν και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Την παράσταση έκλεψε ο Αντώνης Παππάς που πήρε μέρος στον αγώνα με το ειδικό του ποδήλατο. Να σημειωθεί πως φέτος για πρώτη χρόνια ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων, πραγματοποιείται ξεχωριστά, μια ημέρα νωρίτερα.

Στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας του αγώνα ως τις 9 το βράδυ θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η περιοχή είναι απροσπέλαστη για τα αυτοκίνητα. Αναλυτικά κλειστοί είναι οι παρακάτω δρόμοι.

Λ. Βασ. Αμαλίας – Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) – Χαρ. Τρικούπη – Ακαδημίας – Λ. Βασ. Σοφίας – Φειδιππίδου – Λ. Μεσογείων – αναστροφή Λ. Μεσογείων (πρώην Σχολές Αξ/κών ΕΛ.ΑΣ.) – Λ. Μεσογείων – Μιχαλακοπούλου – Φειδιππίδου – Λ. Μεσογείων – Λ. Βασ. Σοφίας – Ηρ. Αττικού – Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις