Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Το παρασκήνιο της απόφασης να αποχωρήσει από την “Zeus & Dione”

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Το παρασκήνιο της απόφασης να αποχωρήσει από την “Zeus & Dione”
Φωτογραφία αρχείου

Η απόφαση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι να αποχωρήσει από τη θέση της προέδρου της διευθύνουσας συμβούλου της εταιρείας ρούχων, “Zeus + Δione”, δεν προκάλεσε έκπληξη στους συναδέλφους της. 

Σύμφωνα με το ένθετο περιοδικό “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, η ίδια προβληματιζόταν εδώ και καιρό αν έπρεπε να συνεχίσει την επιχειρηματική της δραστηριοποίηση στην εταιρεία, καθώς απαιτεί συνεχή εγρήγορση και ενασχόληση, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να συνδυαστεί με τα καθήκοντα που έχει η εκάστοτε σύζυγος του πρωθυπουργού.

Click4more: Αποχωρεί η Μαρέβα Μητσοτάκη από την Zeus & Dione

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι προσωπικές και πολιτικές επιθέσεις, που έχει δεχθεί κατά καιρούς, για την επιχειρηματική της δράση. Έτσι, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι θεώρησε πως αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση για την οικογένεια της και την εταιρεία. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, φίλοι και συνομιλητές της αναφέρουν ότι ήταν μία απόφαση που “ενέχει προσωπικό κόστος για την υπερκινητική Μαρέβα” καθώς η “Zeus + Δione” ήταν το “παιδί” που έφτιαξαν και μεγάλωσαν η ίδια και η φίλη και συνεργάτης της, Δήμητρα Κολοτούρα. Η ίδια φέρεται να λέει ότι δεν λυπάται, γιατί ξέρει ότι την αφήνει σε καλά χέρια. 

Πηγή: Secret – Παραπολιτικά

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις