Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη στα Χανιά

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη στα Χανιά

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη «Θάνατος επί σκηνής» παραβρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη στα Χανιά, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Ενετικό Λιμάνι.

Η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβα Μητσοτάκη, βρέθηκε στα Χανιά και παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Μαρκογιαννάκη «Θάνατος επί σκηνής», στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Βιβλίου.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, η κ. Μητσοτάκη εμφανίστηκε χαλαρή, ευδιάθετη και χαμογελαστή, παρακολούθησε τη συζήτηση και στη συνέχεια συνομίλησε με τον συγγραφέα και με τους παρευρισκόμενους. Μαζί της ήταν και η γνωστή επιχειρηματίας Τίνα Δασκαλαντωνάκη.

Από την πλευρά του, ο συγγραφέας Χρήστος Μαρκογιαννάκης για να την ευχαριστήσει για την παρουσία της, προσέφερε στη σύζυγο του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, το νέο του βιβλίο.

Ο 43χρονος μυθιστοριογράφος και ποινικολόγος επικεντρώνεται στη αστυνομική και μη μυθοπλασία. Τα βιβλία του κυκλοφορούν στα ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά και γερμανικά. Είναι μέλος της Ένωσης Συγγραφέων Εγκλημάτων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις