Ελλάδα

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ασφαλιστικά μέτρα κατά άνδρα που ισχυρίζεται πως είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά ενός άντρα που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη. Η ίδια ζητά από τον εν λόγω κύριο να μην χρησιμοποιεί το επώνυμο «Θεοδωράκης».

Σήμερα, Τετάρτη (29/9), εκδικάζεται – σύμφωνα με το MEGA – η προσωρινή διαταγή που έχει ζητήσει η κ’όρητ του Μίκη Θεοδωράκη, ούτως ώστε μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση ο 54χρονος άντρας να μην χρησιμοποιεί το επώνυμο του πατέρα της.

Προσερχόμενη στο δικαστήριο, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα γιατί ενδεχομένως μετά τον θάνατο του πατέρα της, ο ίδιος μπορεί να θέλει να διεκδικήσει κληρονομικά δικαιώματα.

Όπως επίσης δήλωσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη πρόκειται για τον Νίκο Κουρή ένα «καλό μουσικό παραγωγό» που τα προηγούμενα χρόνια είχαν έρθει σε επαφή για μια ενδεχόμενη συνεργασία με το ραδιόφωνό του.

«Όταν τον είδα στο Άλσος Νέας Σμύρνης, να βγάζει αφίσες, είναι too much. Εμένα αδερφός μου είναι ο Γιώργος Θεοδωράκης» είπε στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Όλοι Digital»: Εθνική πρωτοβουλία για την ψηφιακή ενδυνάμωση ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρία παρουσιάστηκε στον Πειραιά
195 Κόμβοι σε όλη την Ελλάδα για την ψηφιακή εκπαίδευση ηλικιωμένων και ΑμεΑ - Στόχος 6.400 εκπαιδευόμενοι έως 30 Ιουνίου 2026, με πάνω από 2.200 αιτήσεις ήδη
Μώραλης Μιχαηλίδου Παπαστεργίου
Εκλογή Μάριου Καλέα στην προεδρία του EUAA – Ενίσχυση του ρόλου της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό διάλογο για το άσυλο
«Τα κράτη-μέλη επιβράβευσαν την ελληνική μεταναστευτική πολιτική, αναγνωρίζοντας τη συνέπεια και τη σταθερότητά της», δήλωσε ο διοικητής της Ελληνικής Υπηρεσίας Ασύλου
Μάριος Καλέας,