Ελλάδα

Μαρινέλλα: «Είναι μια κατάσταση δύσκολη που θα είναι σε εξάρσεις και υφέσεις» λέει η Ματίνα Παγώνη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ματίνα Παγώνη ρωτήθηκε για την Μαρινέλλα, που δίνει μάχη στα χέρια των γιατρών, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Δύσκολες ώρες εξακολουθεί να περνά σε θάλαμο ιδιωτικού θεραπευτηρίου η Μαρινέλλα, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στα τέλη Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, κατά τη διάρκεια συναυλίας της. Η Ματίνα Παγώνη, εμφανίστηκε στο Mega συγκρατημένα αισιόδοξη, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως η κατάσταση της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, είναι δύσκολη.

Μετά από τρεις μήνες νοσηλείας, η κορυφαία ερμηνεύτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Η ανάρρωσή της προχωρά αργά, με τους θεράποντες γιατρούς να παίρνουν αποφάσεις, μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που βλέπουν.

«Είναι μια κατάσταση, όπως είχαμε πει από την αρχή, δύσκολη που θα είναι σε εξάρσεις και υφέσεις, το θέμα της Μαρινέλλας. Για 2 – 3 μέρες υπήρχαν κάποια προβλήματα, αντιμετωπίστηκαν από την ομάδα. Βγήκε ανακοινωθέν», λέει στο Mega η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Εξελίσσεται ομαλά, θα τα έχει αυτά. Όταν υπάρχουν τέτοια περιστατικά με εγκεφαλικές αιμορραγίες και αυτές τις ηλικίες, θα υπάρχουν. Χρειάζεται χρόνος», καταλήγει η Ματίνα Παγώνη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της Μαρινέλλας, που εκδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (28-11-2024)  «η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται με τον αναμενόμενο ρυθμό».

Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Όπως είναι γνωστό η κυρία Κυριακή Παπαδοπούλου (Μαρινέλλα) εισήχθη εσπευσμένα στο ΥΓΕΙΑ στις 25/9/2024 λόγω μαζικής ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παρέμεινε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου μας μέχρι 16/10/2024.

Όντας πλέον σταθεροποιημένη και εκτός κινδύνου μεταφέρθηκε σε κοινό θάλαμο, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα νοσηλευόμενη. Η πορεία της νόσου της από την αρχή δεν παρουσίασε μείζονες επιπλοκές.

Προβλήματα που προέκυψαν ήταν απολύτως αναμενόμενα δεδομένης της ηλικίας και της βαρύτητας της νόσου της ασθενούς. Αντιμετωπίστηκαν άμεσα και επιτυχώς με τα ενδεδειγμένα θεραπευτικά σχήματα. Η κατάσταση της υγείας της
βελτιώνεται με τον αναμενόμενο ρυθμό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πυροσβεστική: Τέσσερις συλλήψεις για τις φωτιές σε Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Εύβοια και Μαγνησία – Πάνω από 30 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
Aπό 1 Ιανουαρίου έως και 23 Ιουνίου 2026, έχουν επιβληθεί συνολικά 466 διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 516.298,56 ευρώ, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί 119 συλλήψεις για πρόκληση φωτιάς
Φωτιά στη Βοιωτία
«Είναι σκουπίδια και μπλεγμένοι παντού» λέει η αδερφή του 17χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στις Σέρρες
«Έχουν κι άλλες κατηγορίες πάνω τους, δεν μπορώ να ξέρω σε τι ή πώς ακριβώς είναι μπλεγμένοι και τα άλλα δύο άτομα που φαίνονται στο βίντεο» λέει η αδερφή του 17χρονου Άγγελου
Ο αδικοχαμένος 17χρονος από τις Σέρρες
Τζέιμς Δαλαμάγκας: Ξεσπούν οι συγγενείς του Γιώργου Γιαννόπουλου για την απόφαση μη έκδοσης στην Αυστραλία – «Δεχτήκαμε χαστούκι από την Ελλάδα»
Δεν θα εκδοθεί στην Αυστραλία επειδή είναι Έλληνας πολίτης και επειδή το αδίκημα έχει παραγραφεί στη χώρα, αν υπήρχε καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, τότε τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα
Τζέιμς Δαλαμάγκας
6