Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαρίτα Αγγελοπούλου: Θρήνος για το θάνατό της – «Είσαι στην αγκαλιά του μπαμπά σου»

Μαρίτα Αγγελοπούλου: Θρήνος για το θάνατό της – «Είσαι στην αγκαλιά του μπαμπά σου»

Μηνύματα αγάπης στέλνουν φίλοι και συγγενείς της Μαρίτας Αγγελοπούλου, που άφησε την τελευταία πνοή της μέσα στο σπίτι στην Καλλιθέα Αιγίου. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το θάνατο της όμορφης Μαρίτας.

Η τραγική ιστορία ζωής της Μαρίτας Αγγελοπούλου από το Αίγιο έγινε γνωστή μετά την είδηση του θανάτου της, αφού αποκαλύφθηκε πως πριν έντεκα χρόνια είχε δολοφονηθεί ο πατέρας της. 

Η 43χρονη, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της το πρωί της Δευτέρας, ήταν συνδιοκτήτρια γνωστού καταστήματος εστίασης στο Λόγγο Αιγιαλείας. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, διερευνώνται και θα εξακριβωθούν μέσα από την ιατροδικαστική έρευνα.

Φίλοι και γνωστοί στέλνουν μηνύματα στο προφίλ της Μαρίτας στο facebook και κάνουν λόγο για μια δυναμική και ευγενική κοπέλα, που το χαμόγελό της κέρδιζε την αγάπη όσων την γνώριζαν.

Μια από τις φίλες της στέλνει συλλυπητήρια στον αδερφό της, Γιώργο, με ένα σπαρακτικό μήνυμα: «Κλαίω γιατί δεν μπόρεσα ποτέ να σε κάνω να πιστέψεις στον εαυτό σου…κλαίω, γιατί δεν κατάφερα ποτέ να σε πείσω για το πόσο πολύ σε αγαπάνε …κλαίω γιατί δεν σε χάρηκα όσο θα ήθελα …Κοιτάζω ψηλά, όμως και σου κλείνω το μάτι χαμογελώντας γιατί ξέρω ότι ήθελες πάντα γύρω σου ανθρώπους χαμογελαστούς και ευτυχισμένους .Θα σε θυμάμαι και θα σε αγαπάω πάντα !!! Ήδη Λείπεις !!! Είσαι όμως στην αγκαλιά του μπαμπά σου που τόσο λάτρεψες !!!Συλλυπητήρια Γιώργο , δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς !!!».

Ακόμη ένας φίλος της γράφει πως πλέον είναι στην αγκαλιά του πατέρα της.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις