Ελλάδα

Μαρκόπουλο: «Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει» λέει η μητέρα της 22χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά μετά το δυστύχημα

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει η 22χρονη συνεπιβάτις το αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 27χρονος, το οποίο αργά το βράδυ της Δευτέρας (08.04.2024) έπεσε διαδοχικά διαδοχικά σε στάση λεωφορείου, σε ξύλινη κολώνα του ΟΤΕ και σε τσιμεντένια κολώνα ρεύματος στην Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο.

Από το τροχαίο στο Μαρκόπουλο σκοτώθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ η 22χρονη μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στη εκπομπή Tlive, η μητέρα της 22χρονης περιγράφει ως δυσοίωνες τις εξελίξεις, λέγοντας πως οι γιατροί της είπαν ότι δεν επιστρέφει.

«Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της. Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν».

Για τον 27χρονο φίλο της δήλωσε πως «Αγαπούσε την ταχύτητα. Είχε ξανατρακαρει σοβαρά μια δυο φορές. Της είπα να ξεκόψει, θα το έκανε πριν μια δυο μέρες, αλλά τα ξαναβρήκανε και έγινε το μοιραίο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Τύμπανα» πολέμου στην Ευρώπη: Πώς αντιδρούν οι Έλληνες στο ενδεχόμενο μίας σύρραξης
Με φόντο τον καταστροφικό πόλεμο στην Ουκρανία και τις προειδοποιήσεις ξένων και Ελλήνων αξιωματούχων, το ενδεχόμενο να ξεσπάσει και νέος πόλεμος στην Ευρώπη, τρομοκρατεί τους Έλληνες
Στρατιώτες
6
Κωνσταντίνος Ανεστίδης: «”Λάσπη” όσα λέγονται – Αν ήμουν παράνομος γιατί μου μπήκαν χρήματα στις 17 Δεκεμβρίου;»
Νέες δηλώσεις από τον αγροτοσυνδικαλιστή των Μαλγάρων που ελέγχεται για επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ ύψους 122.000 ευρώ - «Είναι όλα ιδιόκτητα και δεν υπάρχει κάτι να κρύψω», ανέφερε
Κώστας Ανεστίδης
16
Ο «Φρατέλο», ο «Ζούμπο», τα βασανιστήρια των ανήλικων που πουλούσαν ναρκωτικά στα σχολεία και η «καβάτζα» στα Πατήσια
Οι αστυνομικοί ερευνούν την εμπλοκή ενός βαρυποινίτη της αλβανικής μαφίας που κρατείται στην Ελλάδα - Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες και το βίντεο ντοκουμέντο με τις τιμωρίες
Ο «Φρατέλο», ο «Ζούμπο», τα βασανιστήρια των ανήλικων που πουλούσαν ναρκωτικά στα σχολεία και η «καβάτζα» στα Πατήσια
Έπιασαν «δουλειά» οι «έξυπνες» κάμερες της Τροχαίας στην Αττική: Πάνω από 2.500 παραβάσεις σε μόλις 4 ημέρες
Τα 8 σημεία στα οποία λειτουργούν πιλοτικά οι μοναδικές κάμερες AI, περιλαμβάνουν το Δήμο Αθηναίων, τον Δήμο Αγίας Παρασκευής καθώς και περιοχές όπως η Ραφήνα και η Καλλιθέα
Κάμερα στη Συγγρού 55