Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Μαρκουλάκης… κόλαφος! “Η κραυγή του Ινδαρέ στην ταράτσα απαιτεί μιαν απάντηση”

Μαρκουλάκης… κόλαφος! “Η κραυγή του Ινδαρέ στην ταράτσα απαιτεί μιαν απάντηση”

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, τάσσεται στο πλευρό του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, του ανθρώπου που συνελήφθη μαζί με τους δυο γιους του στην ταράτσα του σπιτιού τους κατά την επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος σημειωτέων ήταν στη 12η -τιμητική- θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ στις εκλογές του Ιουλίου, γράφει πως για όσα έγιναν το πρωί της περασμένης Τετάρτης στο Κουκάκι, το ερώτημα είναι μόνο ένα: «Αν παραβιάστηκαν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα». Τα οποία, σημειώνει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, δεν είναι α λα καρτ.

«Το κράτος οφείλει να είναι εγγυητής και προστάτης τους» γράφει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και προσθέτει πως «εφόσον παραβιάστηκαν, αυτό πρέπει να φανερωθεί και οι παραβάτες να υποστούν τις συνέπειες».

Click4more “Γιατί μας έχετε δεμένους; Δεν σας αντιστέκεται κανείς”! Η στιγμή της σύλληψης του σκηνοθέτη στο Κουκάκι

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναφέρεται και στο ηχητικό ντοκουμέντο που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, από τη στιγμή της σύλληψης του Δημήτρη Ινδαρέ και των γιων τους. «Αυτή είναι η Ελλάδα, ένας διαρκής εμφύλιος» ακούγεται να φωνάζει ο γνωστός σκηνοθέτης.

Σε αυτή τη φράση του αναφέρεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ξεκινώντας το κείμενό του. «Η φράση του αυτή πραγματικά με συγκλόνισε» γράφει. Με αναφορά στην ίδια φράση, κλείνει και την ανάρτησή του. «Η κραυγή του Ινδαρέ στην ταράτσα απαιτεί μιαν απάντηση. Για να πάρουμε την απάντηση, πρέπει να μάθουμε να θέτουμε σωστά την ερώτηση».

Δείτε το post του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις