Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μαρούσι: Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 56χρονης

Μαρούσι: Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 56χρονης
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Αίσιο τέλος δόθηκε στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 56χρονης γυναίκας από το Μαρούσι, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν χθες Παρασκευή (19.5.2023) και η οικογένειά της έκανε εκκλήσεις στα social media και μέσω του newsit.gr για πληροφορίες, καθώς υπήρχαν φόβοι για τη ζωή της.

Η 56χρονη από το Μαρούσι εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της. Κινητοποιήθηκαν οι Αρχές για την εξαφάνισή της, όπως και τα μέλη της οικογένειάς της με αναρτήσεις στα social media, ζητώντας πληροφορίες.

Ο γιος της, Βασίλης Παυλάτος, ανέβασε ευχαριστήριο μήνυμα σε story στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο έγραψε:

«Το ευχαριστώ για όλους σας είναι πολύ λίγο! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη! Η μητέρα μου είναι μαζί μας! Και πάλι ευχαριστούμε!».

Το χρονικό της εξαφάνισής της

Η 56χρονη έφυγε χθες Παρασκευή το πρωί από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά της και από τότε οι συγγενείς της έχασαν τα ίχνη της και δήλωσαν την εξαφάνισή της.

«Το αμάξι της έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας στις 8.50 να κινείται στην οδό Σωρού, στο Μαρούσι και το τελευταίο στίγμα της, με βάση την αστυνομία εντοπίστηκε στο Αλιβέρι» δήλωσε νωρίτερα σήμερα στο newsit.gr ο γιος της 56χρονης, Βασίλης Παυλάτος.

Λίγο μετά τις 20:00 σήμερα, περισσότερες από 24 ώρες μετά την εξαφάνισή της, η 56χρονη βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της, δίνοντας τέλος στην αγωνία των συγγενών της.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις