Ελλάδα

Μαρούσι: Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν μέσα στο κέντρο – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης του φονικού έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (29.4.2024), όπου ένας 23χρονος έχασε τη ζωή του και δύο ακόμη νοσηλεύονται με τραύματα στο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, όλα φαίνεται να ξεκίνησαν μέσα στο νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, όπου ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε δύο παρέες, ενώ πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι κάποια άτομα από τις δύο παρέες είχαν προηγούμενα.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ο 23χρονος, δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο, και έφτασε στο σημείο πιθανότατα αφού ειδοποιήθηκε από τους φίλους τους.

Οι δύο παρέες βγήκαν έξω από το κέντρο για να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές όταν ξαφνικά βγήκαν μαχαίρια και όπλα.

Ο 23χρονος προσπάθησε να πυροβολήσει, αλλά το όπλο του έπαθε εμπλοκή και δέχτηκε τη φονική μαχαιριά στο λαιμό.

 

Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκαν από μαχαίρι ένας 26χρονος φαντάρος, που ήταν με την παρέα των δραστών και ένας νεαρός από την παρέα του θύματος που νοσηλεύονται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και στο ΚΑΤ.

Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο και εντόπισαν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος τον 23χρονο, ενώ έπειτα από έρευνες βρέθηκε το όπλο και ένας κάλυκας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha ο δράστης έχει ήδη ταυτοποιηθεί και είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί. 

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ και οι δύο ομάδες που συμμετείχαν στη φονική συμπλοκή, είναι γνωστές στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει αρκετό υλικό από κάμερες στο οποίο φαίνεται η συμπλοκή, γεγονός που βοηθάει τους αστυνομικούς στις έρευνές τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έκραξαν» Ελληνίδα influencer που έγινε viral: «Ξέρεις πόσο κουραστικό είναι να ανεβάζεις 20 βιντεάκια την μέρα;»
Μετά τα εκατοντάδες αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, η influencer διέγραψε το βίντεο και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα άλλο post ζητώντας συγγνώμη σε όσους προσβλήθηκαν από την φράση που είπε
Influencer
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν μιάμιση ώρα χωρίς τις αισθήσεις του στο ιατρείο» αποκαλύπτει ο δικηγόρος του αξέχαστου τραγουδιστή
«Αυτό που προκύπτει από τη δικογραφία, είναι ότι έγινε μια προσπάθεια να διαγραφούν όλα τα αρχεία των πελατών του συγκεκριμένου ιατρείου και έγινε και μια προσπάθεια καθαρισμού του χώρου», λέει ακόμη ο Χαράλαμπος Λυκούδης
Γιώργος Μαζωνάκης
18
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ΑΑΔΕ κάνει «φύλλο και φτερό» την κλινική – Στο μικροσκόπιο λογαριασμοί και σκληροί δίσκοι
Νέος κύκλος ερευνών μετά τον θάνατο του τραγουδιστή - Ο φορολογικός έλεγχος, τα ερωτήματα για τις κρίσιμες ώρες στην κλινική και οι κινήσεις του ΙΣΑ για τους δύο γιατρούς
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ΑΑΔΕ κάνει «φύλλο και φτερό» την κλινική – Στο μικροσκόπιο λογαριασμοί και σκληροί δίσκοι
Η στιγμή που ταξί μεταφέρει τον Γιώργο Μαζωνάκη στην κλινική στο Κολωνάκι, λίγο πριν πεθάνει - Δείτε βίντεο
Ο ιδιοκτήτης του ταξί που εντοπίστηκε από τις αστυνομικές και θα καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα, ανέφερε ότι μετέφερε τον γνωστό τραγουδιστή στις 13:55 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο Κολώνακι
Γιώργος Μαζωνάκης