Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μάρθα Καραγιάννη: «Είναι καλύτερα και ζήτησε να μάθει για τον Κώστα Βουτσά»

Μάρθα Καραγιάννη: «Είναι καλύτερα και ζήτησε να μάθει για τον Κώστα Βουτσά»

Αναστάτωση προκάλεσε η είδηση για την εισαγωγή στο νοσοκομείο της αγαπημένης ηθοποιού, Μάρθας Καραγιάννη.

Όπως εξηγεί στο newsit.gr ο καλός της φίλος και ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, η ίδια έχει ξεκινήσει να αισθάνεται ήδη καλύτερα, ενώ το πρωί που την είδε από κοντά ζήτησε να μάθει τα νεότερα για την υγεία του Κώστα Βουτσά.

«Δεν είναι κάτι το φοβερό απλά παρουσίασε έναν πυρετό και πόνο στη δεξιά κοιλία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να την καταβάλει και εξαιτίας και της ηλικίας της, είναι και 80 ετών, σκεφτήκαμε πως ήταν καλύτερα να την πάμε σ΄ ένα νοσοκομείο. Έτσι νοσηλεύτηκε πριν από τρεις ημέρες. Ο πυρετός δείχνει πως κατεβαίνει, της έχουν γίνει ήδη κάποιες εξετάσεις, ενώ θα της γίνουν κι άλλες που είναι απαραίτητες, αιματολογικές, υπέρηχος. Καλά πάει, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Είναι διαυγέστατη, σήμερα το πρωί ήμουν εκεί και μιλούσαμε, ενώ κάναμε πλακίτσες και λέγαμε διάφορες ιστορίες. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό είναι μια ιστορία που αντιμετωπίζεται πάρα πολύ καλά και εύκολα. Με ρώτησε για τον Κώστα Βουτσά τον οποίο σκέφτεται συνεχώς», είπε ο κ. Σούρας στο newsit.gr.

 Και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως σε 3 με 4 μέρες θα βγει από την κλινική. Η Ντόρα Δούμα η κολλητή της είναι συνεχώς δίπλα της και όλα θα πάνε καλά».

Ρεπορτάζ: Θάνος Μακρογαμβράκης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις