Ελλάδα

Μάρθα Καραγιάννη: Την Πέμπτη η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την Πέμπτη αναμένεται να τελεστεί η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού, Μάρθας Καραγιάννη, που άφησε την τελευταία πνοή της το μεσημέρι της Κυριακής σε ηλικία 83 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, την Πέμπτη, στις 12:00 το μεσημέρι, θα γίνει η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Επιθυμία της οικογένειάς της είναι αντί στεφάνων να δοθούν τα χρήματα στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Η Μάρθα Καραγιάννη γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1939 στην Αθήνα από γονείς ποντιακής καταγωγής και μεγάλωσε στο Κερατσίνι.

Σπούδασε χορό και από τα οχτώ της χρόνια άρχισε να δίνει παραστάσεις στη Λυρική Σκηνή συμμετέχοντας στο παιδικό μπαλέτο της Λουκίας Σακελλαροπούλου (μαζί με την Ελένη Προκοπίου).

Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το έκανε σε ηλικία 17 ετών (1956) στην ταινία της Φίνος Φιλμς, «Η άγνωστος», σε σκηνοθεσία Ορέστη Λάσκου, ενώ η κινηματογραφική της καριέρα συνδέθηκε με τα λαμπερά μιούζικαλ και τις κωμωδίες του Γιάννη Δαλιανίδη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που νεαρός εισβάλλει σε σπίτι ηλικιωμένης στο Μενίδι προσποιούμενος τεχνικό ρεύματος και ψάχνει για χρήματα
Ο νεαρός φαίνεται να κινείται από δωμάτιο σε δωμάτιο, ανοίγει πόρτες και εξερευνά τους χώρους του σπιτιού, ενώ η ηλικιωμένη τον καθοδηγεί χωρίς να γνωρίζει ότι ο τεχνικός «μαϊμού» ψάχνει χρήματα και τιμαλφή
Μενίδι
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Την αποφυλάκισή του θα ζητήσει ο 65χρονος Ιταλός – «Η Μαρία σκότωσε τον Ολύμπιο και μετά αυτοτραυματίστηκε»
Στις επόμενες 10 μέρες, οι συνήγοροι υπεράσπισης του Ιταλού θα ζητήσουν αντικατάσταση των περιοριστικών όρων, και να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να ανοίξουν οι ιατρικοί φάκελοι των θυμάτων
Ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της 54χρονης στο Αίγιο
6
Κύκλωμα αναβολικών: Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου και εργαστηρίου – Επιμένει ότι όλα ήταν νόμιμα
Ο 51χρονος αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι το εργαστήριο παρασκευής αναβολικών στο Χαλάνδρι είχε νόμιμη δραστηριότητα
Τα ευρήματα στο φαρμακείο στο Χαλάνδρι