Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ματαίωση της Γενικής Συνέλευσης των συμβολαιογράφων λόγω απειλών

Ματαίωση της Γενικής Συνέλευσης των συμβολαιογράφων λόγω απειλών

Ματαιώθηκε η Γενική Συνέλευση των συμβολαιογράφων που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (21.09.2017). Η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα είχε θέμα τη διαδικασία των πλειστηριασμών και ματαιώθηκε μετά από καταγγελίες της διεύθυνσης του ξενοδοχείου, για ανώνυμες απειλές εναντίον της επιχείρησης.

Σε επιστολή του προς τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο το ξενοδοχείο “Radisson Blu Hotel” ενημερώνει το προεδρείο ότι για λόγους ανωτέρας βίας αναγκάζεται να ματαιώσει τη φιλοξενία της εκδήλωσης και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος της αναβολής είναι οι ανώνυμες απειλές που δέχθηκε το ξενοδοχείο για καταστροφές στο κτίριο και την αίθουσα της συνεδρίασης.

Τι υποστηρίζουν οι Συμβολαιογράφοι

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου,  “ενημερωθήκαμε ότι το ως άνω ξενοδοχείο μετά από ανώνυμες απειλές, αποφάσισε τη μη παραχώρηση της αίθουσας για την πραγματοποίηση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης” ενώ στην ίδια ανακοίνωση ενημερώνει τα μέλη για την αναβολή της συνέλευσης.

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και οι διαμαρτυρίες

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, κ. Γιώργο Ρούσκα, ο οποίος τόνισε πως στην ατζέντα της σημερινής συνέλευσης ήταν το θέμα των αναγκαστικών εκτελέσεων καθώς και οι λεπτομέρειες για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και έκανε λόγο για ανώνυμα τηλεφωνήματα προς το ξενοδοχείο μέσω των οποίων απειλούταν άμεσα η ακεραιότητα του “Radisson Blu Hotel”.

Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Μάλιστα, την ώρα της συνέλευσης ήταν προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας από κινήματα ενάντια στους πλειστηριασμούς έξω από το ξενοδοχείο ενώ η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται μια ημέρα μετά την εισβολή της αναρχικής ομάδας, Ρουβίκωνας, σε συμβολαιογραφικο γραφείο που αναλαμβάνει πλειστηριασμούς.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις