Πέμπτη, 23 Μαΐ
28oC Αθήνα

Μαθήματα εξ αποστάσεως στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα στη Βάρη

Μαθήματα εξ αποστάσεως στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα στη Βάρη

Κανονικά συνεχίζεται η εκπαιδευτική διαδικασία στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα στη Βάρη παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοιού COVID-19.

Μπορεί τα μαθήματα με φυσική παρουσία μαθητών και εκπαιδευτικών να σταμάτησαν από την Τρίτη, το καθημερινό όμως σχολικό πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά από το σπίτι, αξιοποιώντας τις δυνατότητες ψηφιακής πλατφόρμας, με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας.

«Η μη λειτουργία του σχολείου έως τις 24 Μαρτίου όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, δε συνιστά αποχή από τα μαθήματα καθότι αυτά συνεχίζονται εξ αποστάσεως με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας", τονίζει ο Αλέξανδρος Αποστόλου,

Διευθυντής του Λυκείου. Δείτε σχετικά εδώ:

Μέσω της τηλεματικής κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα αποστέλλει εξειδικευμένες οδηγίες για τον τρόπο που οι μαθητές και οι μαθήτριες θα αξιοποιήσουν το υλικό που παραλαμβάνουν σε
ηλεκτρονική μορφή.

Από τη διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα επίσης τονίζεται: «Αγαπητά μας παιδιά, θέλουμε για μια ακόμη φορά να σας υπενθυμίσουμε πως χρειάζεται να φροντίζετε την υγεία σας, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών. Κι ακόμη, να σας προτρέψουμε να αξιοποιήσετε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο των επόμενων δεκατεσσάρων ημερών, ώστε, όταν ανταμώσουμε ξανά, να είναι σαν να μην έχει χαθεί ούτε μια μέρα από τα μαθήματα».

Υπενθυμίζεται πως οι διοικητικές υπηρεσίες των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα, εξαιρούμενες από την προσωρινή απαγόρευση θα βρίσκονται στη διάθεση κάθε γονέα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις