Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάτι: Amber Alert για τον 13χρονο Δημήτρη Αλεξόπουλο! [pics]

Μάτι: Amber Alert για τον 13χρονο Δημήτρη Αλεξόπουλο! [pics]

Ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος και η γιαγιά του βρίσκονταν στο Κόκκινο Λιμανάκι, στο Μάτι, το απόγευμα της καταστροφικής φωτιάς στην Αττική. Από τότε, τα ίχνη τους έχουν χαθεί και το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert.

Ο 13χρονος Δημήτρης Αλεξόπουλος είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που αγνοούνται μετά τη φωτιά στην Αττική. Ο πατέρας του, Αναστάσιος Αλεξόπουλος, ψάχνει απεγνωσμένα να βρει το παιδί που το απόγευμα της μοιραίας μέρας ήταν μαζί με τη γιαγιά του στην παραλία, στο Μάτι, όπου εκατοντάδες άνθρωποι αναζήτησαν διέξοδο από την πύρινη λαίλαπα που τους κυνηγούσε.

Το βράδυ της Παρασκευής, 27.07.2018, το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert, με την ελπίδα όλων να είναι πως μπορεί να γίνει το θαύμα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Χαμόγελου αναφέρει:

“Από τις 23/07/2018, στις 18:00, ο ανήλικος Δημήτρης Αλεξόπουλος, 13 ετών,αγνοείται από το Μάτι Αττικής.

Ο Δημήτρης έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 58 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας”.

Ελπίδες για τον 13χρονο Δημήτρη

Ο πατέρας του 13χρονου αγοριού αναγνώρισε τον γιο του μια θολή, όπως είπε στο newsit.gr, φωτογραφία που είδε στο internet. Όπως είπε, εκείνη την ημέρα το παιδί φορούσε κόκκινη μπλούζα και η γιαγιά του ένα φόρεμα με μοβ και πράσινα χρώματα.

Με βάση την περιγραφή που έδωσε, άτομα με αυτά τα ρούχα εμφανίζονται και σε φωτογραφίες που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο χρήστης Νίκος Καλογερίκος. Φωτογραφίες από την ώρα που εκατοντάδες άνθρωποι είχαν φτάσει στην παραλία, στο Κόκκινο Λιμανάκι, και προσπαθούσαν να σωθούν.

Το απόγευμα της «μαύρης» Δευτέρας, ο 13χρονος Δημήτρης ήταν στην παραλία στο Μάτι με τη γιαγιά του, τον παππού του και τον θείο του. Όλοι τους μπήκαν στο αυτοκίνητο του τελευταίου για να μετακινηθούν προς τη θάλασσα και να σωθούν. 

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ εδώ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις