Ελλάδα

Μάτι: Γεγονός η πρώτη αγωγή συγγενών θυμάτων κατά του Δημοσίου!

Περισσότερες από 100 ψυχές πήρε η φωτιά του περασμένου Ιουλίου στο Μάτι. Συγγενείς ενός από τα θύματα στρέφονται ποινικά κατά του ελληνικού Δημοσίου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως αναφέρει η δικηγορική εταιρεία “Αντώνιος Γρ. Φούσας & συνεργάτες” κατατέθηκε την Πέμπτη (3.1.2019) η πρώτη αγωγή από συγγενείς ενός από τα θύματα της πυρκαγιάς της 23 Ιουλίου 2018 στην Ανατολική Αττική (Μάτι, Νέος Βουτζάς).

Η αγωγή στρέφεται κατά:

1) Του Ελληνικού Δημοσίου,

2) Της Περιφέρειας Αττικής και

3) Του Δήμου Μαραθώνος, για σοβαρές παραλείψεις των οργάνων τους, συνεπεία των οποίων, πέραν των άλλων, βρήκαν τραγικό θάνατο 100 συνάνθρωποί μας, μεταξύ των οποίων και το θύμα για το οποίο ηγέρθη η σημερινή αγωγή.

Η εκδίκαση της εν λόγω αγωγής θα γίνει από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, σε δικάσιμο που θα ορισθεί από το Δικαστήριο και θα κλητευθούν όλοι οι διάδικοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Σταθερή άνοδος της θερμοκρασίας – Τοπικές βροχές σε ηπειρωτικά και ορεινά
Η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές τους 25 με 26 και κατά τόπους τους 27 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 23 με 24 και τοπικά στη Κρήτη τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου
καιρός