Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μάτι: Ταυτοποιήθηκε και ο Νίκος Κοσσόρας! Η σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του

Μάτι: Ταυτοποιήθηκε και ο Νίκος Κοσσόρας! Η σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του

Μία εβδομάδα μετά από την “μαύρη” Δεύτερα (23.07.2018) στο Μάτι και οι συμπολίτες μας θρηνούν τους δικούς τους ανθρώπους… Ανάμεσα στους 91 νεκρούς ταυτοποιήθηκε και ο Νίκος Κοσσόρας.

Ο Νίκος Κοσσόρας είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος, ωστόσο, τελικά οι ελπίδες έσβησαν μιας και ταυτοποιήθηκε ως νεκρός. Η σύζυγός του Πολύμνια έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση για το θάνατο του άντρα της.

«ΤΕΛΟΣ. Ο Νίκος μου βεβαιώθηκε νεκρός. Τα λόγια χάνονται στην οδύνη. Θα μιλήσω γι’ αυτόν όταν ξαναβρώ τις λέξεις» γράφει η Πολυμνία Κοσσόρα.

ΤΕΛΟΣ. Ο Νίκος μου βεβαιώθηκε νεκρός. Τα λόγια χάνονται στην οδύνη. Θα μιλήσω γι' αυτόν όταν ξαναβρώ τις λέξεις.

Gepostet von Polymnia Kossoras am Samstag, 28. Juli 2018

“Με πήγε στο αεροδρόμιο και μετά χάθηκε”

Ο γιος του, Άρης, πριν λίγες ημέρες είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ξυπνάμε Μαζί» αναφέροντας πως πια η οικογένεια δεν είχε ελπίδα ότι θα βρεθεί ζωντανός.

«Άλλοι σώθηκαν και ο πατέρας μου κατά πάσα πιθανότητα και πια δεν υπάρχει ελπίδα, είναι για να το λέμε ότι υπάρχει ελπίδα, γιατί βρέθηκε σε εκείνο το σημείο, που ήταν το μάτι του κυκλωνα» είχε δηλώσει.

«Ο πατέρας μου με πήγε την Δευτέρα το απόγευμα στο αεροδρόμιο και με άφησε για πετάξω στο Λονδίνο, όπου εργάζομαι. Και στη συνέχεια επέστρεφε στο σπίτι μας στη Νέα Μάκρη. Χάσαμε το στίγμα του κατά τις 6 που ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα, όταν έβγαινε από το Πικέρμι στη Μαραθώνος, ερχόμενος προς Νέα Μάκρη».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις