Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ματίνα Παγώνη: Έκπληξη on air για τη γιορτή της – «Πάμε Βίσση να το γιορτάσουμε;»

Ματίνα Παγώνη: Έκπληξη on air για τη γιορτή της – «Πάμε Βίσση να το γιορτάσουμε;»

Μια μοναδική έκπληξη ετοίμασαν οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του Mega, Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη, στην πρόεδρο του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για ένα συνέδριο.

Η Ματίνα Παγώνη βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη όταν κάποιος της χτύπησε την πόρτα του δωματίου της στο ξενοδοχείο. Μόλις άνοιξε την πόρτα αντίκρισε τον ανταποκριτή του Mega στη Θεσσαλονίκη, Θεολόγος Ηλιού, με μια ανθοδέσμη στα χέρια και ένα κουτί με τρίγωνα Πανοράματος.

«Δεν σας ευχηθήκαμε και ζητάμε συγγνώμη» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για την γιορτή της Ματίνας Παγώνη την Τρίτη. 

«Ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλά, έχω μείνει, περιττό να σας το πω… Δεν το περίμενα! Συγγνώμη, είναι 7 το πρωί, ο κόσμος κοιμάται, εμένα μου χτυπάνε τις πόρτες, άλλα νόμιζα ότι θα πούμε και ξαφνικά βρίσκομαι εδώ, με κάμερες, με ανθοδέσμες, με γλυκά… Τι να κάνω κι εγώ; Κόμπλαρα!», είπε κοκκινίζοντας.

 

Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, της έκανε προτάσεις για νυχτερινή διασκέδαση: «Σήμερα το βράδυ τι κάνετε; Θέλετε να πάμε στην Βίσση να το γιορτάσουμε;». Ωστόσο, η ίδια τον διαβεβαίωσε πως βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για το συνέδριο αγγειολόγων. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις