Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μαχαίρωμα 20χρονου στο Μαρκόπουλο: Έτσι βάφτηκε με αίμα το πάρτι αποφοίτησης

Μαχαίρωμα 20χρονου στο Μαρκόπουλο: Έτσι βάφτηκε με αίμα το πάρτι αποφοίτησης
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSIT.GR

Ένα beach party για την αποφοίτησή τους έκαναν μαθητές λυκείου της περιοχής του Μαρκοπούλου, στο οποίο δύο παρέες πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας 20χρονος.

Οι γιατροί του Ερυθρού Σταυρού από τη στιγμή που ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή και τα κατάφεραν και όπως λένε οι πληροφορίες του newsit.gr τον επανέφεραν μια φορά στη ζωή.

Όλα συνέβησαν στην παραλία της Ερωτοσπηλιάς, ενώ το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στον δρόμο λίγα μέτρα πάνω από την παραλία. Στη φωτογραφία φαίνονται και τα αίματα μετά το άγριο επεισόδιο. 

Η μαρτυρία γυναίκας στο newsit.gr

Μία γυναίκα που μένει δίπλα από την παραλία περιγράφει στο newsit.gr τι άκουσε την ώρα που έγινε το περιστατικό. 
“Ερχόντουσαν αρκετά αυτοκίνητα γιατί κάνουν συχνά πάρτι εδώ. Κατά τη μία το βράδυ, άκουγα εξατμίσεις, κορναρίσματα και σιγά σιγά όσο περνούσε η ώρα μαζευόταν ακόμα περισσότερος κόσμος πάνω στο δρόμο. Κάποια στιγμή άκουσα έναν καβγά, αλλά επειδή είναι συνηθισμένο φαινόμενο να κάνουν φασαρία εδώ δεν έδωσα βάση. Κράτησε πολύ ώρα ο καβγάς και μετά άκουγα χτυπήματα σε αυτοκίνητα και κατά τις 2:30 με τρεις σταμάτησε. Άκουσα πολλές φωνές και υπέθεσα οτι έπαιζαν ξύλο, δεν φαντάστηκα ότι είχε γίνει αυτό που έγινε. Και το πρωί ενημερώθηκα ότι στην κατηφόρα πάνω από την παραλία έχει γυαλιά και αίματα” αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ακόμα τους δράστες της επίθεσης, καθώς αρκετούς από τους παρευρισκόμενους στο πάρτι που ρώτησαν, δεν τους έδωσαν έστω και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις