Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Μαύρη” Τετάρτη για την Ελλάδα! Αποκαλυπτικές εικόνες

κακοκαιρία

Δεν έχει τέλος η τραγωδία από την θεομηνία στη Δυτική Αττική. Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ ακόμη 17 έχουν τραυματιστεί. Εικόνες βιβλικής καταστροφές στις περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή… καθώς η ΕΜΥ εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Μάλιστα, το κύμα της κακοκαιρίας χαρακτηρίζεται… διπλό.

Μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε Νέα Πέραμο και Μάνδρα, νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται από τη νύχτα και αναμένεται να πλήξει τα ίδια σημεία.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν σχεδόν ολόκληρη τη χώρα. Από τις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης το νέο κύμα κακοκαιρίας θα αρχίσει να πλήττει την Πελοπόννησο (δείτε εδώ περισσότερα).

Εικόνες σοκ

Ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί αυτή την στιγμή στη Δυτική Αττική είναι οι εικόνες που βλέπετε. Οι εικόνες τραβήχτηκαν πριν από λίγο στην Ελευσίνα. Λάσπες, ορμητικά νερά, αναποδογυρισμένα αμάξια και ατελείωτος θρήνος για όλες τις ψυχές που έφυγαν τόσο άδικα.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που παραλίγο να γίνει υγρός τάφος για 15 ανθρώπους παραμένει… εκεί στις λάσπες! Γύρω του είναι και άλλα αναποδογυρισμένα αμάξια που θα μπορούσαν να αποβούν μοιραία για τους ιδιοκτήτες τους. Ο πόνος είναι βουβός ενώ ο φόβος όσο περνάει η νύχτα μεγαλώνει… με τους κάτοικους να μαζεύουν όση δύναμη έχουν για να αντιμετωπίσουν το νέο κύμα της κακοκαιρίας. 

κακοκαιρία κακοκαιρία

15 οι νεκροί από την θεομηνία στη Δυτική Αττική

κακοκαιρία κακοκαιρία Δυτική Αττική Δυτική Αττική

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις