Ελλάδα

Με 2,5 ευρώ κέρδισε 1,2 εκατ. ευρώ

Λίγα έδωσε, πολλά πήρε ο τυχερός του Τζόκερ της περασμένης Πέμπτης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με ένα απλό δελτίο, αξίας 2,5 ευρώ, κέρδισε 1,2 εκατ. ευρώ ποσό που είχε συγκεντρωθεί μετά από δυο αλλεπάλληλα ΤΖΑΚ ΠΟΤ, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι το Τζόκερ είναι το παιχνίδι που φτιάχνει εκατομμυριούχους.

Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο του Βασίλειου Κλάδη στη Θεσσαλονίκη.

Στη δεύτερη κατηγορία (5άρι) τις 170.884,38 ευρώ κέρδισε ένα “πλήρες σύστημα” αξίας 52,50  ευρώ, το οποίο παίχτηκε σε πρακτορείο στην Ακράτα Αχαΐας.

Πολλά τα λεφτά τα οποία θα μοιράσει και το Λόττο στην κλήρωση της προσεχούς Πέμπτης (εκτάκτως, αντί της Τετάρτης, λόγω της πανελλαδικής απεργίας της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ).

Μετά το Τζάκ-ποτ που σημειώθηκε στην κλήρωση του Σαββάτου, στην πρώτη κατηγορία τυχερών (6άρι) θα μοιραστούν τουλάχιστον 1,7 εκατ. ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πυροβολισμοί στα Πατήσια: Η στιγμή που οι δυο δράστες φτάνουν στο κατάστημα για να πυροβολήσουν τον ιδιοκτήτη
Οι δυο άνδρες φορούσαν μαύρα ρούχα και καπέλα για να μην αναγνωριστούν – Ακολούθησε καταδίωξη στον Κηφισό - Τρεις συλλήψεις, αναζητείται ακόμη ένα άτομο
Πατήσια
18