Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Με 80 ευρώ το τριήμερο γλέντι στο Mπάνσκο – Νέες εικόνες από τα πάρτι των Ελλήνων στη Βουλγαρική πόλη

Με 80 ευρώ το τριήμερο γλέντι στο Mπάνσκο – Νέες εικόνες από τα πάρτι των Ελλήνων στη Βουλγαρική πόλη

Εδώ και επτά εβδομάδες δηλώνονταν οι συμμετοχές στο τριήμερο κορονοπάρτι που στήθηκε από χιλιάδες νεαρούς Έλληνες κυρίως από τις βόρειες περιοχές της χώρας, στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.  

Τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής τα δεκάδες λεωφορεία που είχαν σταθμεύσει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γέμισαν από νεαρά άτομα. Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ώρες, για το πάρτι στο Μπανσκο, προκάλεσαν έκπληξη αλλά και ανησυχία στις υγειονομικές αρχές.  

Το newsit.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέες εικόνες στις οποίες αποτυπώνεται ο συνωστισμός στα clubs της βουλγαρικής πόλης.  

Πόσο όμως κόστισε σε κάθε άτομο η… απόδραση στο Μπάνσκο, τι περιλάμβανε το πακέτο και ποιοι ήταν οι διοργανωτές της;  

Σύμφωνα με την προσφορά που είναι αναρτημένη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο ενδιαφερόμενος θα έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 80 ευρώ προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδρομή.

Το «πακέτο» εκτός από τα μεταφορικά περιελάβανε διαμονή σε 4αστερο ξενοδοχείο, μαζί με πρωινό πισινά και τζακούζι, αλλά κι την είσοδο σε δύο από τα μεγαλύτερα club της πόλης όπου θα πραγματοποιούνταν πάρτι. Εκπτώσεις σε όσους ήθελαν να ενοικιάσουν αξεσουάρ για να κάνουν σκι, αλλά και καλύτερες τιμές σε διάφορα καταστήματα του Μπάνσκο.  

Εκτός όμως από τα club και την πισίνα, πάρτι έγινε και στα ιαματικά λουτρά της βουλγαρικής πόλης.  

Στις νέες εικόνες που σας παρουσιάζει το newsit.gr άτομα νεαρής ηλικίας, κυρίως φοιτητές διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσης. Το ποτό ρέει άφθονο, ενώ για τις ανάγκες των πάρτι, έχουν μεταβεί στο Μπάνσκο και Έλληνες dj s.  

Και τις δύο βραδιές στα νυχτερινά μαγαζιά που φιλοξενήθηκαν τα πάρτι δεν έπεφτε καρφίτσα. Κι όλα αυτά στη χώρα με το χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Διοργανωτές της συγκεκριμένης εκδρομής είναι μια γνωστή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ακόμα και όταν απαγορεύονταν στη χώρα μας ο συγχρωτισμός πολλών ατόμων και σε εξωτερικούς χώρους, αυτή πραγματοποιούσε πάρτι σε μυστικές τοποθεσίες με εκατοντάδες άτομα.  

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις