Ελλάδα

Με ελεγχόμενη έκρηξη εξουδετερώθηκε το ύποπτο αντικείμενο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας – Ανοιχτά και τα δύο ρεύματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αλεξάνδρας μεταξύ Ιπποκράτους και Πανόρμου και στις δύο κατευθύνσεις. Το ύποπτο αντικείμενο που είχε βρεθεί νωρίτερα εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη.

Ο συναγερμός στη λεωφόρο Αλεξάνδρας σήμανε γύρω στις 12:30 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (05.12.2024) και έληξε λίγο πριν τη 1:30 π.μ. με την ολοκλήρωση του ελέγχου του ύποπτου αντικειμένου.

Νωρίτερα, αστυνομικοί εντόπισαν στη συμβολή Αλεξάνδρας και Λουκάρεως έναν χαρτοφύλακα.

Το κλιμάκιο του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) που έσπευσε στο σημείο προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη χωρίς να βρεθεί τίποτα ύποπτο.

Πλέον η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη λεωφόρο Αλεξάνδρας γίνεται κανονικά και στα δύο ρεύματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σταυρούλα Λεβεντάκη: «Φύλλο και φτερό» το σπίτι της 45χρονης στα Χανιά – Δεύτερη κατάθεση από συγγενικό πρόσωπο «κλειδί»
Οι αρχές προσπάθησαν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που ακολούθησε η 45χρονη μέχρι να χαθούν τα ίχνη της ενώ κάλεσαν να καταθέσει ξανά ένα άτομο από το στενό περιβάλλον της αλλά δεν πρόκειται για τον αδερφό της
Η 45χρονη που εξαφανίστηκε