Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Με πανό στη ΔΕΘ 2021 οι εργαζόμενοι του «Άγιου Ανδρέα»: Καταγγέλλουν τη «φίμωση» τους

Με πανό στη ΔΕΘ 2021 οι εργαζόμενοι του «Άγιου Ανδρέα»: Καταγγέλλουν τη «φίμωση» τους

«Φρούριο» η Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ 2021 καθώς έχουν ανακοινωθεί πλήθος κινητοποιήσεων. Περίπου 5.500 αστυνομικοί έχουν παραταχθεί σε κομβικά σημεία της πόλης, αναλαμβάνοντας την περιφρούρηση της 85ης Έκθεσης και την αποφυγή επεισοδίων. 

Τα περίπτερα της ΔΕΘ 2021 επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ στις 20:00 αναμένεται και η ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Τον πρωθυπουργό στην ΔΕΘ όμως περίμεναν και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείο Πατρών «Άγιου Ανδρέα». Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου στο newsit.gr, οι αστυνομικοί δεν τους επέτρεψαν να αναρτήσουν το πανό τους για την «υποδοχή» του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

«Φίμωση ή φασισμός» σχολιάζει στο newsit.gr o πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου «Αγίου Ανδρέα», Πετρόπουλος Κώστας. Και προσθέτει: «Ιδού το πανό που δεν μας επέτρεψε να αναρτήσουμε, κατά την σημερινή είσοδο του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, η πληθώρα των αστυνομικών, ένστολων και μη,που μας είχαν υπό αυστηρή παρακολούθησε και αποκλεισμό, εκδιώχνοντας μας κυριολεκτικά από τους χώρους της ΔΕΘ. Έτσι δυστυχώς αντιλαμβάνονται οι Κυβερνώντες την Δημοκρατία…… ντροπή και Αίσχος. Καταγγέλλουμε την συμπεριφορά τους και την αντιδημοκρατική τους πρακτική».

Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρα Αθανασίου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις