Ελλάδα

Με “πρωτοβουλία” απαντάει η κυβέρνηση στους αποκλεισμούς δρόμων

Την ώρα που χιλιάδες πολίτες και άλλοι τόσοι τουρίστες ταλαιπωρούνται σε δρόμους, αεροδρόμια και λιμάνια η κυβέρνηση μελετά “πρωτοβουλία”

την οποία όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα πάρει “εντός της ημέρας” για να “προασπίσει το δημόσιο συμφέρον”
Ποια ακριβώς θα είναι η πρωτοβουλία ο κ. Μόσιαλος δεν διευκρίνισε, ωστόσο χαρακτήρισε “ακατανόητες” τις κινητοποιήσεις. Η κυβέρνηση αναμένεται να σκληρύνει τη στάση της με εντολή προς τις εισαγγελίες της χώρας.
“Είναι πρόβλημα για τον τουρισμό όλη αυτή η κατάσταση με τις κινητοποιήσεις των ταξί” τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος και συμπλήρωσε “με κάθε ακραία κινητοποίηση, αυτό που καταφέρνουν οι ιδιοκτήτες ταξί είναι να τους γυρνάει την πλάτη η κοινωνία”, τόνισε ο υπουργός.
Την ίδια ώρα όμως η ομοσπονδία των ξενοδόχων ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τους νομικούς της συμβούλους, συντάχθηκε κείμενο μηνυτήριας αναφοράς το οποίο απεστάλη σε όλες τις ενώσεις-μέλη της ανά την Ελλάδα, προκειμένου να κατατίθεται στους κατά τόπους εισαγγελείς, εφόσον διαπιστώνονται έκνομες ενέργειες.
“Ας αναλογιστούμε όλοι έστω και την ύστατη ώρα, ότι “πυροβολώντας τα πόδια μας μπορεί τελικά και να καταφέρουμε να αυτοκτονήσουμε από ακατάσχετη αιμορραγία”, δηλώνουν χαρακτηριστικά οι ξενοδόχοι.

Διαβάστε επίσης:
ΩΡΑ 12.50 ‘Εκλεισαν την Μεσογείων – Επεισόδια στο Ηράκλειο – Κλειστό το αεροδρόμιο Καζαντζάκης – Κλειστή και η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
2
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 54 λεπτά
2