Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Με τις κρεμάλες τους οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα

Συνεπείς στο ιντερνετικό ραντεβού τους ήταν και χθες χιλιάδες “Αγανακτισμένοι” Αθηναίοι, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για έκτη συνεχή ημέρα στην πλατεία Συντάγματος.

Αν και αριθμητικά λιγότεροι από την ογκωδέστατη συγκέντρωση της Κυριακής, δεν έλλειψε ούτε χθες το πάθος στις εκδηλώσεις τους.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Πάλι με τις κατσαρόλες, τις ελληνικές σημαίες και τα πανό τους βρέθηκαν εκεί, απλοί άνθρωποι που απλά θέλουν να πουν στους πολιτικούς πως δεν αντέχουν άλλο επιπλέον μέτρα.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Αυτή τη φορά οι “Αγανακτισμένοι” έφεραν μαζί με τις κατσαρόλες και κρεμάλες οι οποίες φυσικά προορίζονται για τους έλληνες πολιτικούς.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Δείτε το βίντεο

Βέβαια με το που συγκεντρώθηκαν άρχισαν και πάλι τα συνθήματα και αυτή τη φορά στο στόχαστρο είναι ο πρωθυπουργός.

Στην πλατεία Συντάγματος οι συγκεντρωμένοι έχουν δημιουργήσει ομάδες εργασίας, και συναποφασίζουν μέσα από ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες για την πορεία των κινητοποιήσεων και των εκδηλώσεών τους. Ανάμεσα σε αυτές, υπάρχουν καλλιτεχνικές ομάδες, ομάδες τεχνικής υποστήριξης, ιατρείο, γραμματεία κλπ, ενώ οι αποφάσεις τους επικυρώνονται ανοιχτά και με ψηφοφορία μέσα από τη γενική συνέλευση, σε μία αμεσοδημοκρατική όπως την χαρακτηρίζουν διαδικασία.

Τη στήριξή τους στους “Αγανακτισμένους” της Αθήνας, έχουν εκδηλώσει πολλοί άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, ενώ οι “Αγανακτισμένοι” έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους για σήμερα το απόγευμα ενώ στις 19:00 το απόγευμα θα γίνει συγκέντρωση και στα Προπύλαια την οποία διοργανώνει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Διαβάστε επίσης:

80.000 οι “Αγανακτισμένοι” στο Σύνταγμα – Πανευρωπαϊκή πρωτιά στη χθεσινή συγκέντρωση

Στο νοσοκομείο “Αγανακτισμένη” – Ντοκουμέντο Newsit

Νιόπαντρο ζευγάρι γλεντάει μαζί με τους “αγανακτισμένους” στη Θεσσαλονίκη – Δείτε βίντεο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε