Ελλάδα

Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης αλλοδαπών στα ανοιχτά της Χάλκης

Ευρύτατη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών πραγματοποιείται από τις απογευματινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή 21 ν.μ. δυτικά της Χάλκης.

Ειδικότερα, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, για σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες στην παραπάνω θαλάσσια περιοχή.
Άμεσα κινητοποιήθηκε το ΕΚΣΕΔ και στην περιοχή έσπευσαν τέσσερα περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, ένα ναυαγοσωστικό σκάφος, ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού και πέντεπαραπλέοντα εμπορικά πλοία, ενώ παράλληλα απογειώθηκαν ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Μέχρι στιγμής έχουν περισυλλεγεί σώοι 92 αλλοδαποί. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιζήσασα από το Μάτι για την «Ιθάκη»: «Ο Τσίπρας στις λιγοστές σελίδες που αφιέρωσε, αφήνει έξω την αλήθεια»
Η γυναίκα κάνει πολύ αυστηρή κριτική στα όσα ανέφερε στο βιβλίο του ο Αλέξης Τσίπρας για «το πιο πολύνεκρο έγκλημα της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας», όπως λέει.
Καμένα αυτοκίνητα 5