Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεγάλη φωτιά στη Νέα Μάκρη! Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή

Μεγάλη φωτιά στη Νέα Μάκρη! Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην Νέα Μάκρη, με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή να κάνουν δύσκολη την κατάσταση.

Η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε δασική έκταση, ενώ η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη. Συγκεκριμένα, οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί με 41 πυροσβέστες, 15 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 2 αεροπλάνα και 3 ελικόπτερα.

Οι άνεμοι που πνέουν στο σημείο φτάνουν τα 6 μποφόρ. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Τι δηλώνει ο Δήμαρχος Μαραθώνα

Όπως ανέφερε μιλώντας στο newsit.gr ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, η φωτιά προκλήθηκε από αμάξι πάνω στη λεωφόρο Διονύσου.

“Πήρε φωτιά αυτοκίνητο που βρισκόταν πάνω στη λεωφ. Διονύσου με αποτέλεσμα να επεκταθεί δεξιά και αριστερά. Από την μια πλευρά ανατολικά η φωτιά με την βοήθεια των πυροσβεστών σχεδόν έχει σβήσει ενώ έχει ξεφύγει από τα βόρεια προς Διόνυσο και Πεντέλη όπου αυτή την στιγμή επιχειρούν τα ελικόπτερα καθώς το σημείο είναι δύσβατο. Θέλει προσοχή γιατί πνέουν δυνατοί άνεμοι με ενημέρωσε η Πολιτική Προστασία πως έρχονται επιπλέον δυο καναντέρ και δυο ελικόπτερα”.

Εάν βρίσκεστε στην περιοχή, μπορείτε να στείλετε πληροφορίες και εικόνες στο info@newsit.gr

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο: 

με φωτογραφίες από: evima.gr

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις