Ελλάδα

Μεγάλος κίνδυνος για φωτιά αύριο – Σε ποιες περιοχές έχει σημάνει συναγερμός

Μεγάλος είναι και αύριο Δευτέρα (08.07.2019) ο κίνδυνος για φωτιά όπως προειδοποιεί γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Και η Αττική μεταξύ των περιοχών που θα βρίσκονται σε επιφυλακή.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν αύριο οι πολίτες, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για να εκδηλωθεί φωτιά σύμφωνα με προειδοποίηση της γενικής γραμματείς Πολιτικής Προστασίας. Σε συναγερμό βρίσκονται πολλές περιοχές, ανάμεσά τους και η Αττική.

Η κλίμακα για τον κίνδυνο φωτιάς θα βρίσκεται στην «Κατηγορία 3» (σ.σ. Υψηλός) και αφορά τις παρακάτω περιοχές.

Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Εύβοια
Θεσσαλία
Σάμος, Δωδεκάνησα
Χανιά
Μεσσηνία, Αργολίδα, Κόρινθος, Λακωνία

https://twitter.com/GSCP_GR/status/1147804573085704192

Οι πολίτες καλούνται, παράλληλα, να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικοί και να ειδοποιήσουν άμεσα την πυροσβεστική, εφόσον αντιληφθούν εστία πυρκαγιάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για την επίθεση στο σπίτι Ντογιάκου: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, εκφοβισμού ή απειλής»
«Η στοχοποίηση δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών δεν πλήττει μόνο τα πρόσωπα αλλά τον ίδιο τον θεσμό της Δικαιοσύνης και την ομαλή λειτουργία της δημοκρατικής πολιτείας»
Επίθεση από αγνώστους στο σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου στον Βύρωνα, πέταξαν μπογιές στους τοίχους, τρικάκια, έγραψαν συνθήματα και προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα
Τι κρύβεται πίσω από το βίντεο στη Λακωνία που δείχνει γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα να περπατάει ξυπόλητη
Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από υπάλληλο καταστήματος της περιοχής προκειμένου να τη λύσει, αλλά όταν την ρώτησε ποιος την έδεσε και γιατί είναι σε αυτή την κατάσταση, δεν έδωσε σαφή απάντηση
Η γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα 13