Τετάρτη, 1 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μέγαρα: Συνελήφθη άνδρας που πυροβολούσε με αυτόματο σε κατοικημένη περιοχή

Μέγαρα: Συνελήφθη άνδρας που πυροβολούσε με αυτόματο σε κατοικημένη περιοχή

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα που φαίνεται σε βίντεο να πυροβολεί με αυτόματο όπλο στον αέρια στην περιοχή Βλύχος στα Μέγαρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 36χρονος ρομά συνελήφθη στο σπίτι του στην περιοχή Βλύχος στα Μέγαρα τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/12/2023) μετά από ευρεία επιχείρηση της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Στο βίντεο ντοκουμέντο ο άνδρας φαίνεται να πυροβολεί στον αέρα μέσα σε κατοικημένη περιοχή με αυτόματο όπλο. Συνολικά τα άτομα που πυροβολούσαν στον αέρα με το ίδιο υποπολυβόλο ήταν τρία και ανέβασαν οπτικό υλικό στα social media.

Ο νεαρός άνδρας που φαίνεται στο δεύτερο βίντεο αναζητείται και δεν έχει ακόμη εντοπιστεί. Οι αστυνομικοί βρήκαν το οπτικό υλικό στο διαδίκτυο, ταυτοποίησαν τους δράστες και έτσι οργανώθηκε η επιχείρηση για την σύλληψή τους.

Συνελήφθη μόνο ο 36χρονος, ενώ οι δύο φίλοι του δεν εντοπίστηκαν και αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σε βάρος τους.

Ο 36χρονος Ρομά, με τρία ακόμη άτομα πριν από τρεις ημέρες είχαν εισβάλει στο σπίτι ενός 23χρονου στα Μέγαρα και με την απειλή πιστολιού τον ακινητοποίησαν. 

Τον χτύπησαν στα χέρια και τα πόδια, και αφαίρεσαν 900 ευρώ ευρώ και ένα πιστόλι που κατείχε νόμιμα. Φεύγοντας από την οικία, πυροβόλησαν στον αέρα με το πιστόλι για να μην τους ακολουθήσει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις