Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μέγαρα: «Τα παιδιά θα κυκλοφορούν χωρίς να τον φοβούνται» λέει στο newsit.gr ο θείος του 4χρονου

Μέγαρα: «Τα παιδιά θα κυκλοφορούν χωρίς να τον φοβούνται» λέει στο newsit.gr ο θείος του 4χρονου

«Τα παιδιά επιτέλους θα κυκλοφορούν έξω χωρίς να τον φοβούνται», δηλώνει στο newsit.gr ο θείος του 4χρονου αγοριού από τα Μέγαρα, μετά τη σύλληψη του 23χρονου.

«Ξέραμε ότι αυτός ο άνθρωπος κρύβεται στα Μέγαρα και ότι αργά ή γρήγορα η αστυνομία θα τον πιάσει. Έχει κάνει πολύ μεγάλο κακό στην οικογένειά μου και θα μείνει πολλά χρόνια στη φυλακή», τονίζει στο newsit.gr ο θείος του 4χρονου από τα Μέγαρα, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 23χρονο σύντροφο της μητέρας του.

«Τα παιδιά επιτέλους θα κυκλοφορούν έξω χωρίς να τον φοβούνται. Δεν θα φοβούνται πια ότι κάποιος θα τα χτυπήσει και θα τα δείρει», σημειώνει ο ίδιος. «Θα μείνουν στην Αθήνα για όσο καιρό χρειαστεί», συμπληρώνει.

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί της Παρασκευής (19.01.24) συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής ο 23χρονος Ρομά, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση του παιδιού, που νοσηλεύεται μέχρι σήμερα σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση.

Από χθες, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 23χρονο Ρομά για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης εις βάρος του 4χρονου αγοριού στα Μέγαρα, του παιδιού της συντρόφου του.

Υπενθυμίζεται ότι το αγοράκι έχει αποσωληνωθεί και παραμένει νοσηλευόμενος σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται και τα 3 αδέρφια του, μετά τις καταγγελίες κατά του 23χρονου για κακοποίηση.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις