Ελλάδα

“Μελωδίες στην Πανσέληνο” τη Δευτέρα 7 Αυγούστου

Μουσική βραδιά, με τίτλο «Μελωδίες στην Πανσέληνο», συνδιοργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς και οι Φίλοι Αρχαιολογικού Μουσείου Αρχαιολογικών Χώρων-Μνημείων Πειραιώς τη Δευτέρα 7 Αυγούστου και ώρα 9.00 μ.μ στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιώς (Χαρ. Τρικούπη 31).
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σπουδαία έργα της αρχαίας τέχνης της υπαίθριας έκθεσης του Μουσείου με τη συνοδεία επιλεγμένης μουσικής με τη σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου, τον τενόρο Δημήτρη Πακσόγλου και το μουσικό σύνολο «The Underground Youth Orchestra». Η εκδήλωση, που εντάσσεται στον εορτασμό της Πανσελήνου του Αυγούστου, έναν θεσμό ο οποίος καθιερώθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι δείχνει νέα ανάλυση δεδομένων για την έντονη οσμή στα νότια προάστια της Αττικής – Κολυδάς: «Είναι ένα πρώτο επιστημονικό υπόβαθρο»
«Δεν έχουν γίνει λεπτομερείς μετρήσεις, επειδή πέρασε δεν σημαίνει ότι τελείωσε» τονίζει ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, Κωνσταντίνος Συνολάκης
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
6