Ελλάδα

Μενάνδρου: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαφυγή των δραστών μετά το φονικό

Ακόμη ένα βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό στη Μενάνδρου με θύμα έναν Αφγανό που κατακρεουργήθηκε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.

Στο βίντεο που παρουσιάζει το Open φαίνεται η διαφυγή των δραστών λίγα λεπτά μετά τη φονική συμπλοκή στη Μενάνδρου την περασμένη Πέμπτη.

Τα μέλη της ομάδας των Πακιστανών τρέχουν για να εξαφανιστούν από το σημείο, που νωρίτερα είχαν δολοφονήσει έναν Αφγανό αντίπαλης συμμορίας. Το βίντεο ντοκουμέντο εξετάζεται από τους ανθρώπους του τμήματος ανθρωποκτονιών για τον εντοπισμό των ασύλληπτων δραστών της δολοφονίας.

Στο υλικό έχουν καταγραφεί περισσότερα από δέκα άτομα, τα οποία τρέχουν να εξαφανιστούν οπλισμένοι από την περιοχή, πριν φτάσει η αστυνομία. Οι δράστες έφτασαν στην διασταύρωση Πειραιώς και Σαπφούς με κατεύθυνση προς το Γκάζι.

Αναφορικά με τις έρευνες για τη δολοφονία στη Μενάνδρου, η αστυνομία φαίνεται πως έχει ταυτοποιήσει τους δράστες, οι οποίοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι Πακιστανοί και γνωστοί στις αρχές.

Από κει και πέρα συνεχίζονται χωρίς τέλος οι επιχειρήσεις της αστυνομίας στην οδό Μενάνδρου και τη γύρω περιοχή μετά τη δολοφονία του Αφγανού, μέρα μεσημέρι, μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών.

Η νέα επιχείρηση στη Μενάνδρου κράτησε πολλές ώρες και έως το βράδυ της Κυριακής είχαν γίνει συνολικά 96 προσαγωγές, εκ των οποίων οι οκτώ μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Οι συλλήψεις που έγιναν αφορούν (οι δυο) σε ναρκωτικά και οι υπόλοιπες σε παρεμπόριο και παραβίαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Οι «εξηγήσεις» του ιδιοκτήτη που τον στέλνουν στη φυλακή και το πόρισμα - «φωτιά» για τις εγκληματικές παραλείψεις
Αν και ο ίδιος προσπαθεί να ρίξει το «μπαλάκι» των ευθυνών σε άλλους, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν είναι εκείνος που πρέπει να πάρει το δρόμο για τη φυλακή
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ 29
Ένωση δικαστών και εισαγγελέων: Πολιτική τυμβωρυχία και άκρατος καιροσκοπισμός πάνω στη δίκη για τα Τέμπη
«Θα παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και θα τοποθετούμαστε για να εξηγούμε στον λαό τις διαδικασίες και να ξεσκεπάζουμε έγκαιρα κάθε απόπειρα υπονόμευσης της δίκης»
Στιγμιότυπο από την τραγωδία στα Τέμπη
«Δεν καταφέραμε να σώσουμε τα δύο νέα παιδιά» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το δυστύχημα των εργατών στη Βάρη
Ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε ότι οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ασκληπιείου Βούλας, «άσφυγμοι και απνοϊκοί με αναφερόμενη ηλεκτροπληξία»
κρεβάτια νοσοκομείου