Σοκάρει το περιστατικό που σημειώθηκε στο Μενίδι όταν στο αστυνομικό τμήμα εμφανίστηκε μια 14χρονη έχοντας ένα έμβρυο μέσα σε μια σακούλα.
Η 14χρονη που ήταν έγκυος κατήγγειλε ότι τη χτύπησε άγρια η μητέρα της και απέβαλε. Στην συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το γεγονός στις αρχές. Η ανήλικη μάλιστα ήταν σε κακή κατάσταση και είχε μέσα σε μια σακούλα το έμβρυο.
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (27.11.2025) στο Μενίδι όταν μια μητέρα Ρομά με καταγωγή από την Αλβανία χτύπησε την ανήλικη κόρη της που ήταν έγκυος 1,5 μηνών με συνέπεια εκείνη να αποβάλει.
Η ανήλικη που είναι γεννημένη το 2011 έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων μετά από εντολή εισαγγελέα.
Η μητέρα 54 ετών έχει συλληφθεί για σωματικές βλάβες και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της ανήλικης κόρης της.
