Ελλάδα

Μενίδι: Η στιγμή που το αυτοκίνητο του 44χρονου τυλίγεται στις φλόγες – «Ήταν σταθμευμένο για ώρα» περιέγραψαν γείτονες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκλονίζει το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr από τη φωτιά στο Μενίδι, όπου το βράδυ του Σαββάτου (2.12.2023) ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Στο βίντεο, που τράβηξε γείτονας της περιοχής, φαίνεται το αυτοκίνητο να έχει πάρει φωτιά στη συμβολή της οδού Ταξιαρχών και της Λεωφόρου Ιωνίας στο Μενίδι. Αρχικά διακρίνεται το αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες ενώ ξαφνικά ακούγεται μια ισχυρή έκρηξη.

Στο αμέσως επόμενο πλάνο φαίνονται οι ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τις τεράστιες φλόγες.

Σημειώνεται, πως κατά την κατάσβεση ένα άτομο βρέθηκε απανθρακωμένο, ενώ τα εγκαύματά του ήταν τέτοια που δεν έχει καταφέρει να αναγνωριστεί μέχρι αυτή την ώρα.

Ωστόσο, η σύζυγος ενός 44χρονου αναγνώρισε το καμένο κόκκινο αυτοκίνητο και κατέθεσε στην αστυνομία πως ο άνδρας της δεν έχει δώσει σημεία από το βράδυ του Σαββάτου. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τα άλλα δεδομένα που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός είναι ο 44χρονος. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, αν και μέχρι στιγμής το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό της αυτοκτονίας. 

Ο 44χρονος, που είναι υπάλληλος βενζινάδικου και πατέρας δύο παιδιών, είχε αποκτήσει το αυτοκίνητο τον Μάιο.

«Ήταν σταθμευμένο πολλή ώρα – Πετάχτηκε ο αερόσακος στα καλώδια»

Ένοικος πολυκατοικίας στην περιοχή περιέγραψε στο newsit.gr, πως το αυτοκίνητο ήταν για ώρα σταθμευμένο στην περιοχή: «Ακούσαμε κόρνες φασαρία βγήκαμε έξω στο μπαλκόνι. Το αυτοκίνητο ήταν φλεγόμενο. Είχε γύρω κόσμο. Ήρθε γρήγορα και η αστυνομία και η πυροσβεστική μέσα σε πέντε λεπτά. Ήταν τόσο μεγάλη η φωτιά που δυστυχώς ο άνθρωπος δεν έζησε. Είχε μια δυνατή έκρηξη. Πετάχτηκε και ο αερόσακος από το αυτοκίνητο πάνω στα καλώδια. Άκουσα από γείτονες μου ότι το αμάξι ήταν σταθμευμένο πολλή ώρα». 

menidi aerosakos

«Γύρω στις 10:20 ακούσαμε συνεχόμενα κορναρίσματα, βγήκαμε έξω. Το αμάξι φλεγόταν. Αμέσως πολύ γρήγορα ήρθε η αστυνομία και μετά αμέσως η πυροσβεστική» περιέγραψε μια γυναίκα που έγινε αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού.

Η ίδια σημείωσε πως: «Το αμάξι ήταν σταθμευμένο, δεν ήταν εν κινήσει. Από κάποιους άλλους που έμαθα ήταν κάποια ώρα σταθμευμένο».

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Σε σοκ η μητέρα και το παιδάκι έκλαιγε, γλίτωσαν και άλλα δύο άτομα» λέει αυτόπτης μάρτυρας για τον ηλικιωμένο οδηγό που πήρε «παραμάζωμα» τραπεζοκαθίσματα και οχήματα στη Ναύπακτο
«Εκτός από την μάνα γλίτωσαν και άλλα δύο άτομα σε κλάσματα δευτερολέπτου», λέει αυτόπτης μάρτυρας από το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα...
Τροχαίο στη Ναύπακτο
Συνελήφθη στο Μεσολόγγι 15χρονος για bullying - Απειλούσε και έβριζε 13χρονο
Σε βάρος του 15χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία, για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων με ρατσιστικό κίνητρο, απειλή και εξύβριση, ενώ παράλληλα συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
Μπασκέτα σε προαύλιο σχολείου
Στη Λάρισα το ελληνικό FBI για απάτες και εκβιασμούς από συγκεκριμένη οικογένεια Ρομά, 1 σύλληψη
Πρόκειται για γνωστή και επικίνδυνη οικογένεια Ρομά για την οποία έχουν υπάρξει δεκάδες καταγγελίες και οι αρχές έχουν συλλάβει ήδη πολλούς από αυτούς σε προηγούμενες επιχειρήσεις
Ελληνικό FBI
Πανελλήνιες 2026: Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ
Απαντήσεις και εκτιμήσεις από το φροντιστήριο «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» - Το Σάββατο 6 Ιουνίου αναμένεται να δώσουν το επόμενο μάθημα - Για τα Επαγγελματικά Λύκεια οι Πανελλήνιες ολοκληρώνονται στις 15 Ιουνίου 2026
Θρανίο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς δρούσε το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε σε Αγρίνιο και Κοζάνη κατά την επιχείρηση «Θερισμός» – Δήλωναν εκτάσεις που ανήκουν στο δημόσιο
Κατά τις έρευνες βρέθηκαν κάνναβη, χρήματα και καραμπίνες - Τα μέλη της οργάνωσης είχαν είτε συγγενικές είτε επαγγελματικές σχέσεις - Κατηγορούνται για επιδοτήσεις 2,7 εκατ. ευρώ και για φορολογικές παραβάσεις ύψους 2,4 εκατ. ευρώ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς δρούσε το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε σε Αγρίνιο και Κοζάνη κατά την επιχείρηση «Θερισμός» – Δήλωναν εκτάσεις που ανήκουν στο δημόσιο
5