Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Μενίδι: Μαχαίρωσαν με φαλτσέτα Κινέζα ιδιοκτήτρια καταστήματος – Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας

Μενίδι: Μαχαίρωσαν με φαλτσέτα Κινέζα ιδιοκτήτρια καταστήματος – Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας

Αιματηρή ληστεία στο Μενίδι! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο ανήλικοι Ρομά εισέβαλαν σε κατάστημα στην οδό Φιλαδελφείας και μαχαίρωσαν την ιδιοκτήτρια με φαλτσέτα στο στήθος όταν αυτή αντιστάθηκε.

Οι δύο δράστες έφυγαν τρέχοντας και πιθανότητα κατέφυγαν σε καταυλισμό Ρομά στο Μενίδι, με την ΕΛ.ΑΣ. να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους. Την ίδια ώρα, η καταστηματάρχης, η οποία είναι κινεζικής καταγωγής, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, με την κατάστασή της να μην εμπνέει ανησυχία.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης (26.05.2022), στην οδό Φιλαδελφείας στο Μενίδι, όταν δύο – σύμφωνα με πληροφορίες ανήλικοι – Ρομά μπήκαν στο κατάστημα με ρούχα και αξεσουάρ για να ληστέψουν την Κινέζα ιδιοκτήτριά του.

Η γυναίκα αντιστάθηκε και επιχείρησε να τους διώξει από το κατάστημα της, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να την τραυματίσει στο στήθος με φαλτσέτα. Από θαύμα η γυναίκα απέφυγε τα χειρότερα, ενώ περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να διακομιστεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Ωστόσο, υπάρχει μέχρι στιγμής πρόβλημα στην επικοινωνία με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας, καθώς η γυναίκα δεν γνωρίζει καθόλου ελληνικά.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις