Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μενίδι: «Ο οδηγός τα είχε χαμένα, προσπάθησε να διαφύγει» λέει αυτόπτης μάρτυρας για την παράσυρση πεζού

Μενίδι: «Ο οδηγός τα είχε χαμένα, προσπάθησε να διαφύγει» λέει αυτόπτης μάρτυρας για την παράσυρση πεζού

Δίπλα από την διάβαση πεζών στην οδό Μόρνου στο Μενίδι προσπάθησε να περάσει κάθετα ο 44χρονος που έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ (6.06.2023), όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Ο 53χρονος οδηγός του αυτοκινήτου είχε κατεύθυνση από Μενίδι για Άνω Λιόσια, όταν χτύπησε και τελικά σκότωσε τον 44χρονο.

Όπως λέει αυτόπτης μάρτυρας, ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει.

«Άκουσα το μπαμ, βγήκα έξω, είδα έναν άνθρωπο κάτω στον δρόμο. Κάποιος πήγε να περάσει και τον χτύπησε ο κύριος που δεν τον είδε μάλλον. Προσπάθησε να φύγει, δεν σταμάτησε. Ένας άνθρωπος τον ακολούθησε και πήγε και τον έφερε πίσω και του λέει “χτύπησες κάποιον άνθρωπο».

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, ο 53χρονος οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου ήταν σαν χαμένος. «Ήρθε η αστυνομία, και παρέλαβε τον άνθρωπο αλλά ήταν νεκρός από εδώ. Είχε πάρα πολύ αίμα, στο ασθενοφόρο τον τύλιξαν με αυτό που τυλίγουν τους νεκρούς. Ο οδηγός τα είχε χαμένα, τον ρώταγε η αστυνομία, του έκαναν αλκοτέστ, δεν είχε πιει, δεν είχε συνειδητοποιήσει τί είχε γίνει».

Τέτοιου είδους τροχαία όπως αναφέρει είναι κάτι παραπάνω από συχνά. “Υπάρχουν πολλά προβλήματα εδώ. Προχθές χτυπήθηκε ένας ντελιβεράς, Βγήκε ένας από το στοπ και χτύπησε τον άνθρωπο”.

Με προφορική εντολή του εισαγγελέα, ο 53χρονος συλληφθείς οδηγός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ δεν προέκυψε κάτι από το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη.

Ρεπορτάζ: Άννα – Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις