Σάββατο, 1 Ιουν.
28oC Αθήνα

Μενίδι: Οι πρώτες κινήσεις του 50χρονου μετά τη γυναικοκτονία – Έβλεπε ειδήσεις για το έγκλημα σε ξενοδοχείο

Μενίδι: Οι πρώτες κινήσεις του 50χρονου μετά τη γυναικοκτονία – Έβλεπε ειδήσεις για το έγκλημα σε ξενοδοχείο

Οι πρώτες κινήσεις του 50χρονου συζυγοκτόνου του Μενιδίου αμέσως μετά την άγρια δολοφονία της 40χρονης, μία «ανάσα» από το νέο της σπίτι, στη μέση του δρόμου, έρχονται στο φως και προκαλούν σοκ και οργή.

Σύμφωνα με τον ALPHA και το T-Live, ο 50χρονος συζυγοκτόνος σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι, έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο, όπου πήγαινε συχνά πυκνά, έχοντας μαζί του λίγα ρούχα για τη διαμονή του, δύο με τρεις ημέρες.

Τη μοιραία ημέρα της άγριας γυναικοκτονίας πήγε στο ξενοδοχείο, φορώντας μαύρο παντελόνι, κόκκινο αμάνικο τζάκετ και τζόκεϊ στο κεφάλι, ζήτησε δωμάτιο και όταν τον ρώτησαν, πόσες ημέρες θα μείνει, απάντησε “σήμερα και βλέπουμε”.

Ανέβηκε στο δωμάτιο και μετά από μία ώρα φανερά αμήχανος, έφυγε και όταν επέστρεψε, ήταν τόσο νευρικός που δεν μπορούσε καν να ανοίξει την τηλεόραση. 

Ζήτησε, λοιπόν, τη βοήθεια των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, λέγοντας με μεγάλη αγωνία “θέλω να δω ειδήσεις”. Ο 50χρονος φονιάς ήθελε να μάθει τι έλεγαν στα δελτία ειδήσεων για την αποτρόπαια πράξη του.

 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το έβαλε στα πόδια, μόλις υποψιάστηκε ότι τον ψάχνει η αστυνομία.

Όπως μετέδωσε το T-Live, η αστυνομία κάλεσε στο ξενοδοχείο και ρωτούσε αν ο 50χρονος διέμενε εκεί. Μία καμαριέρα ρώτησε τον συζυγοκτόνο το μικρότου όνομα και τότε εκείνος κατάλαβε ότι τον αναζητούν και τράπηκε σε φυγή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις