Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μενίδι: Το σενάριο της αυτοκτονίας και η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Μενίδι: Το σενάριο της αυτοκτονίας και η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Περιπλέκεται η υπόθεση με την απανθρακωμένη σορό που εντοπίστηκε μετά από φωτιά μέσα σε αυτοκίνητο στο Μενίδι το βράδυ του Σαββάτου (2.12.2023), καθώς νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς στο Μενίδι, όπου επιχείρησαν τρία οχήματα με 10 πυροσβέστες, εντοπίστηκε μια σορός απανθρακωμένη στη θέση του οδηγού, που φέρεται να ανήκει σε 44χρονο άνδρα τουρκικής καταγωγής.

Πληροφορίες του newsit.gr, αναφέρουν πως το καμένο αμάξι αναγνωρίστηκε από την επίσης τουρκικής καταγωγής 42χρονη σύζυγο του θύματος.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι την ώρα που η πυροσβεστική έβρισκε τη σορό, η 42χρονη σύζυγός του μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του 44χρονου μετέβη στις 22:10 το βράδυ του Σαββάτου στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας του αστυνομικού τμήματος Αχαρνών και κατήγγειλε τον σύζυγό της, ενώ υπέβαλε και μήνυση εναντίον του. Αμέσως δόθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση και εκδόθηκε παράλληλα σήμα για αναζήτηση του 44χρονο. Ωστόσο, ο άνδρας είχε ήδη εντοπιστεί νεκρός μέσα στο φλεγόμενο όχημα.

Αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA για να ταυτοποιηθεί και επίσημα η σορός.

Η ΕΛΑΣ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό της αυτοκτονίας.

Το κατεστραμμένο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αχαρνών, ενώ αναμένεται το πόρισμα της πυροσβεστικής για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν στο newsit.gr πως το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο για ώρα στο σημείο πριν ξεσπάσει η φωτιά, ενώ το βίντεο από το φλεγόμενο όχημα είναι συγκλονιστικό. 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις