Ελλάδα

Μενίδι: Τον αποδέκτη του «μηνύματος» αναζητούν οι Αρχές για τον εκρηκτικό μηχανισμό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον αποδέκτη του «μηνύματος» του εκρηκτικού μηχανισμού, που είχε τοποθετηθεί έξω από συγκρότημα κατοικιών στο Μενίδι, αναζητούν οι Αρχές. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο συγκρότημα κατοικιών στο Μενίδι διαμένουν ένας ζαχαροπλάστης και η σύζυγός του, που είναι λογίστρια στο Καζίνο. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνδεσμολογία της βόμβας είναι ίδια με αυτή που είχε τοποθετηθεί πριν μερικές ημέρες στον Ασπρόπυργο, με στόχο πρόσωπο που εμπλέκεται σε λαθρεμπόριο τσιγάρων. Επειδή σε κοντινή απόσταση στο Μενίδι διαμένει άτομο που το όνομά του είχε εμπλακεί σε παρόμοιες δραστηριότητες, οι αναλυτές πιθανολογούν ότι αυτός ήταν ο στόχος. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικός που μένει απέναντι από το συγκρότημα κατοικιών και υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου, είδε δύο άτομα να τοποθετούν τον εκρηκτικό μηχανισμό στο σημείο. 

Μόλις ειδοποιήθηκε η αστυνομία, στο σημείο έφτασαν ΤΕΕΜ, ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική, ενώ ακολούθησε ελεγχόμενη έκρηξη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Καμίνι» η Σκάλα Μεσσηνίας την Δευτέρα - Σημείωσε την υψηλότερη θερμοκρασία και έφτασε στους 41,5°C
Έντονη ήταν η ζέστη στην Πελοπόννησο, με τη Λακωνία και τη Μεσσηνία να βρίσκονται στο επίκεντρο των υψηλότερων θερμοκρασιών, συνολικά, 10 σταθμοί κατέγραψαν θερμοκρασία πάνω από 40°C
Υψηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα
Νοσοκομείο Μεταξά: Ο Ντύλαν στο πλευρό καρκινοπαθών – Η συγκινητική στιγμή με 88χρονη που κάνει χημειοθεραπεία
Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του Νοσοκομείου «Μεταξά», όταν η κ. Καλλιόπη ζήτησε για πρώτη φορά να χαϊδέψει τον Ντύλαν
ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ "ΜΕΤΑΞΑ" Πέμπτη 28 Μαΐου 2026. (ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI)
Ιός του Δυτικού Νείλου: Το Πανεπιστήμιο Αθηνών εξετάζει την δημιουργία rapid test για έγκαιρη διάγνωση
H Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ έχει ξεκινήσει ερευνητική προσπάθεια για την ανάπτυξη ενός φορητού τεστ ταχείας διάγνωσης και χρησιμοποιούν μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης για την πρόβλεψη εξάρσεων
iStock