Ελλάδα

Μενίδι: Βρήκαν νεκρό άνδρα τυλιγμένο σε κουβέρτα

Το πτώμα ενός άνδρα τυλιγμένο σε χαλί εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης, 04.01.2021, σε εγκαταλελειμμένο σχολείο στο Μενίδι. και το θρίλερ για γερά νεύρα μόλις ξεκίνησε.

Ο άνδρας ήταν σκεπασμένος με κουβέρτα και το πτώμα που βρέθηκε σε εγκαταλειμμένο σχολείο είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε προχωρημένη σήψη. Λύση στο μυστήριο αναμένεται να δώσει ο ιατροδικαστής που θα εξετάσει το πτώμα για να δει εάν ο θάνατος προήλθε από εγκληματική ενέργεια ή από παθολογικά αίτια.

Αυτή τη στιγμή αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή και συλλέγουν όλα τα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση. Αν και η ταυτότητα του άνδρα παραμένει προς το παρόν άγνωστη, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η σορός να ανήκει σε κάποιον άστεγο ο οποίος δεν αποκλείεται να ήταν και χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Προς το παρόν, πάντως, δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο, και για αυτό οι αστυνομικοί εκτός από την εξέταση του ιατροδικαστή, αναζητούν και την ταυτότητα του θύματος που θα τους βοηθήσει να φτάσουν σε τυχόν συγγενικά του πρόσωπα.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Γρεβενίτης: Ανοίγουν τα στόματα στη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία στη Λακωνία – «Ήταν λίγο ιδιόρρυθμος»
«Πέρασαν από το μυαλό μας όλα, ότι κάποιος μπορεί να τον έχει απαγάγει, ότι είχε οικονομικές διαφορές με κάποιους ή ότι μπορεί να εξαφανίστηκε μόνος του»
Ο επιχειρηματίας Κώστας Γρεβενίτης που εξαφανίστηκε στη Λακωνία
Τέμπη: 90 συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς
Στην Αθήνα, η κεντρική συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος, ενώ μία ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν προσυγκεντρώσεις σε Ομόνοια και Προπύλαια
Φαναράκια γύρω από τα ονόματα των νεκρών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών 28
Η Μαρία Λαδά ιδρυτικό μέλος της ένωσης ΑμεΑ «Υπερίων» η γυναίκα που σκοτώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Πώς συνέβη η τραγωδία
Η 67χρονη υπήρξε πρωτοπόρος στον αγώνα για την προσβασιμότητα, την ασφάλεια μετακίνησης και την ισότιμη συμμετοχή των ΑμεΑ στην κοινωνική ζωή
Η άτυχη επιβάτιδα Μαρία Λαδά που τραυματίστηκε θανάσιμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» 35