Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Μενίδι: Βρήκαν βαν με λαθραία τσιγάρα στο υπόγειο του ξυλουργείου που ισοπεδώθηκε

Μενίδι: Βρήκαν βαν με λαθραία τσιγάρα στο υπόγειο του ξυλουργείου που ισοπεδώθηκε

Όλο και πιο πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο η έκρηξη που αναστάτωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής (03.06.2022) το Μενίδι, όταν παλιό ξυλουργείο “τινάχθηκε” στον αέρα και σχεδόν ισοπεδώθηκε, να ήταν ένα μαφιόζικο “χτύπημα”. 

Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα, τρομοκρατώντας τους κατοίκους της περιοχής σε ακτίνα σχεδόν 300 μέτρων από το παλιό ξυλουργείο στη συμβολή των οδών Ικονίου και Αγ. Σπυρίδωνος, στο Μενίδι. 

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή που δείχνει ένα μηχανάκι με δυο άτομα να περνά από το παλιό ξυλουργείο και λίγα δευτερόλεπτα μετά να γίνεται η ισχυρή έκρηξη, που ισοπέδωσε τα πάντα, άνοιξε τρύπα στο πάτωμα (!), εκσφενδόνισε ακόμη και μια μονάδα κλιματιστικού, έσπασε τζάμια σε σπίτια και σε αυτοκίνητα. 

Από την πρώτη στιγμή την έρευνα ανέλαβε η αστυνομία, καθώς υπήρξε η εκτίμηση για μαφιόζικη επίθεση. 

Όταν στο χώρο μπήκε η αστυνομία, στο υπόγειο του παλιού ξυλουργείου, βρήκε ένα τζιπ που ανήκει στον ιδιοκτήτη και ένα βαν που ήταν γεμάτο λαθραία τσιγάρα! 

Και ανάμεσα στα συντρίμμια όμως, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του newsit.gr, υπήρχαν πακέτα από τσιγάρα που επρόκειτο να διακινηθούν, όπως φαίνεται, λαθραία… 

«Το μόνο που ήθελα ήταν να βγουν τα παιδιά μου έξω»

Δίπλα στο παλιό ξυλουργείο μένει μια νεαρή γυναίκα και τα τρία παιδιά της. Το σπίτι της έχει υποστεί ζημιές από τη φωτιά που προκάλεσε η έκρηξη. Σοκαρισμένη και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τις στιγμές τρόμου που έζησε.

«Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να βγουν τα παιδιά μου έξω» είπε η νεαρή γυναίκα, περιγράφοντας πως η αποθήκη του σπιτιού της έχει καταστραφεί και πως θα μπορούσε εκείνη και τα παιδιά της να έχουν πάθει κάτι!

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις