Ελλάδα

Μένουμε Ευρώπη: Ξέρει από… μπόρες ο Φορτσάκης! ΦΩΤΟ

Μούσκεμα έγινε ο βουλευτής επικράτειας της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Φορτσάκης. Χωρίς ομπρέλα, με... διακριτική παρουσία, βρέθηκε ανάμεσα στον κόσμο στη συγκέντρωση “Μένουμε Ευρώπη”, το απόγευμα της Τρίτης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παρά την ισχυρή μπόρα ο βουλευτής επέλεξε να μην ανοίξει ομπρέλα, ούτε να μιλήσει από τα μικρόφωνα της τεράστιας συγκέντρωσης υπέρ της παραμονής της χωρας μας στο ευρώ.

Προτίμησε να βρεθεί ανάμεσα στον απλό κοσμο και να ακούσει τους προβληματισμούς τους, κάτι που έκαναν και αλλοι βουλευτές που στήριξαν την αυθόρμητη συγκέντρωση, όπως ο Δημήτρης Ψαρριανός και ο Νίκος Ορφανός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρή 11χρονη από την Πολωνία – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από πισίνα ξενοδοχείου
Το παιδί, που βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές μαζί με τους γονείς του, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα ξενοδοχείου στην περιοχή του Πλατανιά
Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρή 11χρονη από την Πολωνία – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από πισίνα ξενοδοχείου 23